Mjölkmassa för viktminskning

Nyligen har en ny mjölkbaserad kost blivit alltmer populär. Anledningen är enkel - att gå ner i vikt när mjölken går snabbt och rättvist är det tillräckligt bara en gång i veckan för att ordna en fastdag, där endast denna produkt och vatten förbrukas.

Fördelarna med mjölk

Vad är bra med mjölk? Tannin, som finns i te, förenklar assimileringen av mjölkfett och skyddar slemhinnan från effekterna av mjölkfermenteringsprodukter, så att även personer som lider av sjukdomar i mag-tarmkanalen kan dricka mjölk. Samtidigt neutraliserar mjölken den negativa effekten av koffein, dessutom gör den drycken mer näringsrik och minskar känslan av hunger.

Diet "mjölk" gör att du kan bli av med överflödig vätska i kroppen på grund av den diuretiska effekten, det är också användbart för problem med njurarna och kardiovaskulärsystemet.

Mjölk: Skada

Användningen av mjölk ger inga biverkningar och är helt ofarlig vid korrekt användning. Det är nog att inte prova fanatiskt att ersätta en fullvärdig mat med denna drink. Mjöltte rekommenderas inte bara för de personer som inte smälter mejeriprodukter eller lider av en individuell intolerans mot drycken.

Hur man lagar mjölk

För att förbereda drycken kan du använda både svart och grönt te, välj din smak. Men mjölk är önskvärt att köpa låg fetthalt (högst 1,5-2,5%). Allt är väldigt enkelt, häll 1 eller 1,5 liter mjölk i pannan och låt den koka (kontrollera processen, annars tar det en halv dag att tvätta plattan), lägg sedan till ca tre matskedar te och låt drycken brygga i 25 minuter. För att förbättra smaken kan du lägga till lite älskling Förvara produkten i ett kylskåp, i en behållare utan ett tätt slutet lock, annars kan det försämras.

Du kan använda ett enklare recept. I en varm mugg, häll lite mjölk och tillsätt den färdiga tebregen i förhållandet 1: 2 (proportionerna är inte strikta, följ din smak).

Du kan köpa te med olika frukt och bär tillsatser, med bergamot, citron, kanel, etc. Perfekt lämplig och sådana örter som mint och citronbalsam. Experimentera med olika smaker, då blir du inte trött på drycken, och kosten kommer att flöda mycket lättare. Du kan lägga till te med ytterligare fördelaktiga egenskaper. Till exempel bidrar Puer till att sänka kolesterol i kroppen.

Hur man dricker mjölk?

Det är tillrådligt att dricka mjölk för viktminskning under de fastande dagarna och det rekommenderas inte att ordna dem oftare en gång i veckan eller mer än en dag. Då får du maximal effekt. Drick en kopp drycken varannan timme för att dämpa känslan av hunger.

Förutom mjölkning på denna dag måste du dricka vatten, men endast icke-kolsyrade, upp till cirka två liter. I genomsnitt försvinner ca 1-2 kg vikt under dagen.

På vissa människor fungerar grönt te som en stimulant, ger energi och låter inte somna på natten. I det här fallet är det bättre att ersätta det och ge företräde åt cikoria, örtte och andra lugnande alternativ.

Om ditt huvudmål är att gå ner i vikt kan du öka effekten genom att begränsa kaloriintaget i de närmaste 2-3 dagarna efter lossning till 1200-1500 kcal. Kaloriinnehållet i mjölken är ca 52 kcal per 100 gram (om mjölk används med en fetthalt av 2,5%).

Förutom fullfjälliga fasta dagar kan du ordna parti, ersätta lunch och middag med mjölk.