Hur man bager auberginer i en mikrovågsugn?

Idag föreslår vi att du snabbt och gott förbereder dina favorit äggplanter i en vanlig mikrovågsugn och gör det enligt de intressanta recepten som beskrivs nedan.

Hur man lagar hela bakade äggplanter i en mikrovågsugn med vitlök och lök?

ingredienser:

beredning

Skal stor lök tunt shchuem på en fjärdedel av ringen. Vi vikar löken i en smal tallrik och häll bordets ättika, förenade med vatten.

Med den tvättade aubergine klippa från två sidor av svansen och genomborra dem flera gånger med en skarp gaffel. Sätt grönsakerna i en lämplig behållare för mikrovågsugnen och lägg in allting inuti. Vi slår på elapparaten för maximal effekt och bakar äggplantan i 5 minuter. Efter denna tid, öppna inte mikrovågsugnen, men låt grönsakerna stå i det i några minuter.

Därefter tar vi ut behållaren och skär äggplantan i längdriktningen i två delar. Vi skrapa hela den mjuka delen med en sked och slumpmässigt slipa den. Lök pressas ur marinaden och sprida den till aubergine. Här presenterar vi vitlöket genom en speciell press. Vi häller hela massan av peppar, kökssalt och i slutändan fyller vi allt med solrosolja och blandar noggrant disken vi förberett.

Hur bager du fyllda äggplanter med ost i en mikrovågsugn?

ingredienser:

beredning

Äggplantsmedelsstorlek skärs i längdriktningen med en vass kniv och fördjupar dem i väl saltat vatten i en halvtimme. Därefter klipps ut från varje halva hela inre delen, vilket lämnar bara en centimeter till huden.

Skär ut mellansnittet i små kubbar och stek ihop kuber lökar i en varm stekpanna i en liten mängd olja. Vi förskjuter de stekta grönsakerna i en liten skål och lägger till dem en mager, smula kockost. Därefter introducerar vi i denna massa 2/3 av riven ost, finhackade grönsaker av dill och strö fyllningen med salt med peppar. Vi tätt spakar våra auberginebåtar och riva dem med resten av den riven osten. Vi lägger all denna skönhet i en värmebeständig maträtt och lägger den i mikrovågsugnen.

Slå på mikrovågsugnen med full effekt och koka utsökt aubergine i 10 minuter.