Fläktar från Polen köpte Tom Hanks en vintagebil

Invånare i den polska staden Suwalki, som lärde sig att deras husdjur Tom Hanks inte är likgiltigt mot Fiat retro bilar, ville göra honom till en trevlig present. Fläktarna från Oscars vinnare vika och köpte för honom en gammal Fiat.

söt trick

60-årige Tom Hanks - en aktiv användare av Instagram och villigt kommunicera med abonnenter, vars antal har överskridit märket på 1,5 miljoner personer på sin sida. Nyligen visar skådespelarens konto regelbundet bilder på vilka han står bredvid de gamla Fiat bilarna. Dessa inlägg leder till glädjen till Toms fans och samlar in en hel del saker.

Tom Hanks publicerar bilder med gamla bilar Fiat

Trevlig gåva

Fans av Hanks från polska Suwalki bestämde sig för att överraska skådespelaren, ge honom en gåva, som säkert inte kommer att lämna honom likgiltig. Aktivister, ledda av rallydrivaren Rafal Sonic, arrangerade en flash mob och samlade 8 500 zlotys (ca 1700 pund sterling) för att köpa en begagnad bil av rätt varumärke. Fallover köpt redan turquoise Fiat-126, som slog av monteringslinjen 1973. Bilen transporterades till staden Bielsko-Biala för större reparationer och skickades sedan till avlägsna Amerika.

Fiat-126 1973
Läs också

Visst, den framstående skådespelare, vars förmögenhet överstiger 300 miljoner pund, kunde ha köpt någon bil själv, men fansens uppmärksamhet kommer givetvis att tacka Hanks, som själv är mycket bekymrad över sina fans och gör överraskningar för dem.