Buljong i multivariaten

Vet inte hur man koka en buljong i en multivariat? Vårt nästa recept hjälper till att förbereda en köttbuljong i en multivarkett och att tacka dina nära och kära med en läcker första kurs.

Kycklingbuljong i multivariaten

ingredienser:

beredning

Buljongen i multivariaten är beredd helt enkelt. Till att börja med måste du skala morötterna och skära den i stora bitar. Löken skälls också, men inte hackad.

Grönsaker måste sättas i en multivark, lägg sedan till kyckling, löklök och peppar, häll allt med vatten. Därefter kan du stänga enhetens lock och släcka "Quenching" -läget i 1,5 timmar.

När buljongen är kokad måste löket kasseras och den resulterande vätskan måste filtreras. Du kan servera det med förkokt ris eller nudlar. En buljong från en kalkon i en multivariat är beredd på samma princip, det tar bara lite mer tid att laga mat - ca 2 timmar.

Vegetabilisk buljong i multivariaten

ingredienser:

beredning

För att svara på frågan om hur man brygger buljong i en multivark är det tillräckligt att följa de enkla instruktionerna som beskrivs i detta recept.

Först måste du lägga till grädde och olivolja i multivarken och sätt på "Frying" -läget i 20 minuter. När smöret smälter, är det nödvändigt att skicka en hackad lök till den och steka den i 7 minuter, omrör hela tiden.

Efter löken, tillsätt tärnad paprikor, morötter, selleri och stuv dem i ytterligare 10 minuter. Då ska du skicka skärpotatisarna till multiquarken, blanda allt grundligt, tillsätt salt och peppar ingredienserna och häll dem med vatten. Nu kan du stänga enhetens lock och släcka "Quenching" -läget i 30 minuter.

Du kan servera grönsaksbuljong med brödsmulor och gräddfil.

Baserat på den färdiga buljongen kan du laga ris eller bovete soppa eller helt enkelt dricka buljong separat.