Dieten av Elena Anisimova

Den mest populära metoden att gå ner i vikt är dieter. Fördelen med denna metod att bli av med extra pounds är ett brett utbud av kostalternativ och förmågan att gå ner i vikt på kort tid.

Men allt är så rosigt faktiskt, som det står skrivet i reklamartiklar om dieter. Många kvinnor står inför dålig kostförmåga, negativa konsekvenser i form av sjukdomstillstånd och försämring av hud, hår och naglar. Dessutom leder endast en del av dieters av det fria könet till slutet. Många - bryta ner, oförmögen att motstå stränga restriktioner i näring.

Diet bör inte vara stress för kroppen, det ska vara bekvämt och behagligt, bära hälsoförbättring, viktminskning och gott humör. För att uppnå detta måste du endast följa de dieter som individuellt sammanställdes av en erfaren nutritionist.

Dietitian Elena Anisimova

Dieter Elena Anisimova har hjälpt kvinnor att gå ner i vikt i mer än tio år. Hon arbetade i olika dietterikcentrum, där hon specialiserade sig i kampen mot fetma. Utbildningen av en nutritionist och arbetslivserfarenhet ledde henne till en sådan förståelse av dieter:

Alla Elena Anisimovas dieter är byggda på dessa principer, så de är enklare att följa, och den effekt de ger är helt enkelt fantastisk. Det är en nutritionists ära att få varje kvinna eller man till önskad vikt. För att göra detta tillämpas metoden för konsultation och korrigering av kosten.

Anisimova tar upp olika fall i samband med övervikt . Unga flickor som är överviktiga är födda för henne; kvinnor som fick vikt under graviditeten och kvinnor i äldre ålder. Alla vill bli mer attraktiva och friskare.

Dietmenyn av Elena Anisimova

Menyn med dieter är gjord individuellt för alla. Anisimova söker dock att hennes rekommendationer om näring inte är normala dieter, utan blir ett sätt att leva för en person. Det anpassar alla till rätt näring, rekommenderar att man överger skadliga produkter och inför principen om separat näring.

Dieter är gjorda på ett sådant sätt att bantningens kropp inte är hungrig och att det inte finns någon brist på näringsämnen i den. Förlora vikt snabbt med dieter Anisimova kommer inte att fungera. Alla hennes dieter är långa, så att kroppen tar dem så försiktigt och lugnt som möjligt. Dessutom är det långsiktiga dieter som leder till en reell förlust av övervikt och inte att bli av med onödig stillastående vätska. Under sådana dieter frigörs energi från fettbutiker avsatta i olika delar av kroppen. Tillsammans med att bli av med extra pounds noterar bantningskvinnor förbättringar i hälsan. Detta beror på eliminering av toxiner från kroppen, förbättring av tarmarna och ökad metabolism .

När du väljer dieter för viktminskning måste du ta hänsyn till kroppens egenskaper. Det bästa alternativet är dock att följa dieter, valda individuellt av en erfaren nutritionist.