Diet av läkare

Doktorns diet, trots det uppmuntrande namnet, är inte alls den mest ofarliga för hälsan, mjuk och utvecklad av experter för att dra nytta av och rensa upp kilo. Den medicinska kosten används före kirurgi i fall där patienten snabbt behöver gå ner i vikt. Det är därför hennes diet är mycket liten och begränsningarna är mycket strikta. Det finns bara två versioner av den medicinska kosten för viktminskning - en av dem är utformad för 7 dagar, den andra - vid 14.

Diet av läkare 7 dagar

Om din vikt är mycket högre än normen för din tillväxt, kommer det här kostalternativet att hjälpa dig att förlora cirka 10 kilo. I varje dag är strängt bara det du ser på denna lista strängt tillåtet.

Avsluta från diet av läkare ska ske i 3-4 dagar - till menyn av de senaste dagarna, lägg till lätta livsmedel, gradvis expandera kosten. Inga skadliga produkter, godis - annars kan viktminskning vara värdelös och vikten kommer tillbaka.

Diet av läkare 14 dagar

En sådan diet av läkare ger ett utmärkt resultat - med en betydande mängd övervikt i 14 dagar kan du bli av med omedelbart från 13 kg. Denna diet förutsätter samma meny, men den här gången måste den övervinnas mer än en gång och två i rad. När du avslutar menyn på den 7: e dagen, gå till menyn på den första dagen och fortsätt tills du avslutar hela kosten för andra omgången.

Kontraindikationer till diet av läkare

Denna diet är mycket strikt, därför är den inte lämplig för alla organismer, men endast för de mest friska och hårda. Strikt förbjudet att använda detta system av viktminskning för följande personer:

I alla dessa fall kan en sådan diet ge ett allvarligt slag mot hälsan. Det är därför, om du inte är säker på din hälsa eller att du kommer att kunna säkra dig själv Relativ vila för nästa vecka, det är bättre att inte ta den här typen av kost alls.

Diet av läkare: rekommendationer

En sådan strikt diet är inte mycket annorlunda än svält. Det är därför det ger så bra resultat. Men som det är lätt att gissa, kommer någon att känna sig svag, trötthet och kanske irriterande på grund av en så kraftig och plötslig minskning av kosten. Att gå ner i vikt påverkar inte illa på naglar, hår, tänder och hud, utan att misslyckas ta vitaminer.

Dessutom, om du känner dig svag eller yr, drick mer vatten.