Höstjackor 2012

Höstjacka - ett underbart sätt att inte bara värma upp, men också se elegant ut. Visst har någon fashionista redan undrat vilken jacka under 2012 som är bäst att välja: lång, kort, läder, päls, regnrock eller kanske helst föredra en annan typ av ytterkläder? Låt oss se vad 2012-mode erbjuder oss bland olika höstjackor.

Modemodeller av höstjackor

Många designers i modeveckorna representerade olika modeller av jackor i sina samlingar, så svaret på frågan "välj en jacka eller inte välja" är ett otvetydigt svar. Jackan i höstens garderob på en modern kvinna ligger långt ifrån den sista platsen, för det första eftersom den här typen av ytterkläder är i trenden, och för det andra är de mycket bekväma i vardagen.

Pälshöstjackor för tjejer

Det här är en riktig hit för säsongen, medan trendiga pälskläder inte är begränsade till jackor: pälsen är dekorerad med skor, hattar, bärvästar gjorda av detta material. Nu är patchwork tekniken väldigt populär, när de mångfärgade pälsstyckena sys ihop, medan deras färger kan vara väldigt ljusa: rosa, grön, blå, men samtidigt är de faktiska och enhetliga quiltade jackor av naturlig färg.

Snygga höstjackor för kvinnor: "kosuhi"

Höstläderjackor 2012 presenteras i majoriteten "косухами" som håller topp popularitet i andra säsongen. De kan dekoreras med många rhinestones, nitar av olika former och färger. Du kan bära en sådan jacka med lädertäta byxor, korta kjolar, men den mest trendiga bilden med deltagande av kosuhi är en lång klänning av lätt tyg (chiffong) och naturligtvis en hög stabil häl. Denna kombination av grova, tunga och ömma, lätta element är mer benägna att gå till långa och magra tjejer. Färgpreferensen ges bäst till lugna toner.

Trendiga kvinnors höstjackor i stil med "militär"

Dessa jackor kan vara gjorda av äkta läder eller regnrock. Skillnaden mellan stilar är "militär" i strikta silhuetter och raka linjer. Sådana jackor skiljer sig från militärformen med dekorativa ornament: metallknappar, plåster, små axelband, mönstrade sömmar, etc. De håller en strikt stil och kombineras perfekt med jeansrör och snäva svarta byxor. Huvudfärgen är "militär" - svart, mörkgrön, brun, grå, oliv.

Huvudtrenden 2012: kombinerade fashionabla kvinnors höstjackor

Under hösten vintersäsongen 2012-2013 kommer eklekticism aldrig att bli lika populär som någonsin - en kombination av inte kombinerad. Därför bör de som gillar den ursprungliga stilen förbereda sig för att välja en läderjacka med tillsats av päls eller tweed. Tillsammans med detta är den här kombinationen lämplig att bära: Om halsen på en produkt tillverkad av tweed eller päls, behöver halsduken inte behövas.

Fur på en läderjacka placeras längst ner och uppåt, och därför kan denna modell vara långsträckt: "Aerobatics" i denna fashioniga säsong, när pälsdelen ser ut som en kjol. Dessa originaljackor motsvarar en extravagant stil, så om du vill locka uppmärksamhet och samtidigt se på mode - du måste använda en eklektisk trend.

Vilka är stilar av hösten jackor att föredra under hösten säsong 2012?

De allra flesta designers presenterade samlingar med korta modeller av jackor, det enda undantaget var eklektiska outfits som kombinerade päls och läder.

Alla jackor i modeveckor var tätt passande: de lyfter perfekt figuren, särskilt i kombination med bälten. Bland de senare föreslås att man väljer antingen mycket tunn eller bred, lack eller läder.

Många nitar, lås och dekorativa fickor dekorerar fortfarande höstens ytterkläder, som det var förra säsongen.