Mode Smycken - Vår-Sommar 2014

Vårens smycken och andra tillbehör imponerar med deras mångfald, och ändå finns det vissa mönster. Fashion for ornaments vårsommar 2014 innehåller ett stort antal svartvita versioner, speciellt schackfärgen, du kan också märka tecken på guldhopp och notera att det ofta finns pastellfärger.

Bicolour och monophonic

Snygga smycken i vår och sommar i denna säsong består ofta av antingen en färg eller spelar i kontrast till två nyanser. Till exempel är en tydlig ledare en svartvit färgning. Schackbrädet är inte en symbol för spelet, utan en trend av moderna smycken. Väskor, kopplingar, sandaler och armband med en sådan färg är perfekta för både mångfärgade och monofoniska kläder. Guldpläterade tillbehör visade sig vara moderna. Därför tillämpas förgyllning på skor, påsar och plånböcker.

Det verkar som om kläder i denna säsong oftast är äldre i pastellfärger, och tillbehör med den här är i solidaritet. De har också mycket pastellrosa, blå, grå, beige och andra nyanser. Smycken till tjejer under våren och sommaren 2014 ser ofta oskyldiga, även lite barnsliga, och detaljer som mjuka rosa handväskor ser i allmänhet ut som leksak.

Retro och Classic

Vissa trender kommer kanske aldrig att gå ut ur mode. Till exempel leder också retro utställningen. Det finns detaljerade vintageörhängen och halsband "från mormors trunk". Utsmycken för kvinnor under våren och sommaren 2014 tar sin charm och femininitet, till exempel blir massiva massiva guld- och silverkedjor, samt glamorösa miniatyrväskor. Att locka uppmärksamhet är den ovanliga formen av handväskor - som formen på ett äpple eller en päron. Sandalerna är dekorerade med fjädrar, broscher och andra fängslande detaljer.