BH för gravida kvinnor

Många kvinnor märker en signifikant ökning av bröstkörtlar under de första veckorna av graviditeten. Under hela väntan på barnet växer bröstet av den förväntade mamman inte bara, men blir tyngre och känsligare.

De flesta gravida kvinnor runt den tredje månaden kan inte längre ha den bh som de brukade bära. Så snart du känner att din bh blir liten, borde du genast köpa en speciell BH för förväntade mammor. I den här artikeln kommer vi att berätta vilken bh som ska bära under graviditeten, och hur man väljer den här damerna garderoben.

Hur man väljer en bh för gravida kvinnor?

När du väljer en specialbh till framtida mödrar, använd följande riktlinjer:

  1. Det viktigaste är att välja rätt storlek. BH bör stödja bra, men inte klämma på bröstet. Bröst bör inte krascha in i huden, det är bättre att välja en bh med brett och mjukt justerbart band.
  2. Eftersom bröstvårtor blir särskilt känsliga under graviditeten är det nödvändigt att välja en bh av naturlig bomull. Ett mycket bra alternativ är en stretch-bomullshjälpa med Lycra tillagt - en sådan modell med lätthet tar formen av bröstet och stöder det.
  3. En bh med ben under graviditeten är bäst att inte bära, eftersom de ofta klämmer på bröstet och ger det en fysiologiskt olämplig position.
  4. En viktig faktor är produktens utseende. Under förväntansperioden för barnet borde den förväntade mamman känna sig särskilt attraktiv, och vackra underkläder hjälper henne i detta.

Hur mycket kostar en bh för gravida kvinnor?

Många kvinnor tror att en bra behå för förväntade mammor nödvändigtvis kostar mycket. Under tiden finns det idag ett stort antal olika modeller för varje smak och handväska.

Priset på bras för gravida kvinnor i Ryssland varierar från 200 rubel till 6-7 tusen per objekt. I Ukraina kan en speciell BH för förväntade mammor köpas till ett pris av 100 till 1500 hryvnia.