Modiga ballettlägenheter - de snyggaste modellerna och vad ska de ha på sig?

Trendiga ballettflugor - det här är inte bara ett snyggt inslag i garderoben, den viktigaste delen av den moderna outfiten. Det är också praktiskt skor, där varje skönhet känns bekväm, säker och viktigast av allt attraktiv. Dessutom är det en universell sko, som passar bilden i vilken stil som helst.

Ballettskor 2017 - modetrender

Trendiga ballettskor 2017 är skor dekorerade med spännen med perforeringar, en lackerad modell med tofsar på tån. På toppen av popularitet kläder och skor med broderi, men för att denna modetrend inte har gått igenom stilig ballettki: varje skönhet måste ha ett par med ett färgstarkt broderat mönster. Gå inte ur mode, enfärgsmodeller av universella färger och nyanser (svart, beige, naken , pulver och annat).

Förteckningen över trendiga saker inkluderade originalmodiga ballettlägenheter i en lekfull svartvitt bur med spets, från ädel sammet, med en delikat blommönster och dekorerad med spektakulär metallisk glans. Mycket feminina och unika utseende skor med band-eyelets. Älskare av glamorösa saker kommer att smaka på skönhet med päls trim och ljusa färger.

På modeveckorna uppmärksammades det skandalösa märket Diesel till skönheten fashionabla designer ballettskor som är lite som bekväma sneakers. Hög rygg, snörning, snövit lädermaterial - allt detta ser väldigt ovanligt ut och ovanligt. Era slutar inte att skapa sofistikerade modeller som passar in i outfiten i vilken stil som helst. Om du älskar non-monotone ballettskor glöm inte det i trendskor med många dekorativa element, en färgblandning och en kombination av ojämn texturer (till exempel läder, sammet och satin).

Det italienska varumärket Etro kan du se moderna ballettlägenheter, som direkt lägger till en touch av aristokrati och lyx. Tidigare nämndes det att på toppen av populariteten hos modellen med broderi. Skapandet av detta utmärkta varumärke kommer att bidra till att uttrycka den individualitet och unika stilen hos dess ägare. Här är ett mer levande bevis på att moderiktiga broderade ballettskor kan vara en utmärkt dekoration av någon bild (satinskor med satinband från Alberta Ferretti).

Lämna inte den fashionabla Olympus-modellen med spikar (på fotoskorna från Cédric Charlier). Stylister rekommenderar att de inte är rädda för att kombinera dem med feminina och romantiska outfits, utspäda överdriven infantilism i bilden med oförskämda detaljer. Tillsammans med detta är trendiga viktlösa ballettlägenheter i minimalistisk design (Chloé) fortfarande populära. De ser bra ut i en duett med pläterade outfits, tulle kjolar pulverformiga nyanser.

Kvinnors fashionabla ballettskor

Glöm inte att de mest fashionabla ballettplanerna inte är de som bara igår skapades av designers Gucci, Balenciaga, Chanel. Det här är skor där du känner dig bekväm, säker, attraktiv och som harmoniskt fyller på bilden du gör. Om du till exempel vill betona ömhet och romantik i din egen natur, kolla rosa suede balletter med spetsig tå och snörning från ASOS. Och rutig skönhet från River Island med en fäststift och dekorativt trim kommer att ge din bild något nytt och original.

Svarta moderna balett tofflor från Lost Ink med pärlaffekt och dekorerad med pärlor i något utseende kommer att lägga till en liten gata stil, kommer att hjälpa till att se spektakulär och fantastisk. Dessutom kommer de att skapa en fantastisk total svart outfit. Det välkända ungdomsmärket Oasis upphör inte med att skapa praktiska saker, med betoning på varje detaljens femininitet. Låt dig inte bli förälskad i dessa eleganta ballettplattor med ett blommigtryck, som inte har varit den första säsongen för att lämna höjderna på den moderna Olympus?

Kom ihåg att i början av året var klänningar av sammet masthav i garderoben i varje skönhet? Brittiska varumärket Faith bestämde sig för att stå ut: från ädla tyger skapade hon chic ballettlägenheter i parisisk stil med stenar. Och på Glamorous kan du se skor som perfekt matchar moderniteten och vintagestilen - fashionabla ballettplattor med en ytafinish kommer att smaka på känslor av denna retro skönhet.

Mode mocka ballett lägenheter

Trendiga svarta ballettklänningar är första plats bland mocka skor. Denna skönhet kombineras perfekt med saker i alla stilar. Dessutom hjälper den här färgen till att skapa fantastiska outfits där varje ung dam kommer att känna sig en ikon för stil . Och själva materialet, som läderskor, förblir i trenden. Om du är trött på svarta ballettlägenheter rekommenderar stylister att uppmärksamma burgund, röd, mörkblå, beige, blekrosa skor. Enligt Pantone kommer dessa färger att vara moderna hösten 2017.

Mode mocka ballett lägenheter

Kvinnliga ballettplattor med en skarp näsa

Trendiga ballettplattor med spetsig näsa är en riktig träff för säsongen, som felfritt närmar sig kvällen look'u. Det kan vara en enfärgsmodell utan dekorativa element och en sko med ljusa paljetter, pailletter, band och annat. Om du har en lång fot, rekommenderar stylisterna att överge tanken att lägga på ballettlägenheter med en vass tipp. Den enda nackdelen med denna sko är att den visuellt förlänger benet.

Kvinnliga ballettplattor med en skarp näsa

Öppna kvinnors balettskor

Om du vill få en fashionabel båge med balletter, tveka inte att föredra den öppna modellen. Den är idealisk för varm sommar, när du vill bära de mest öppna sakerna där varje cell i din kropp andas. Bli en stil drottning, välja skor med en iriserande yta och dekorerad topp. Om du vill ha något ovanligt och lite galet, var uppmärksam på skapandet av River Island - försiktigt rosa ballettplattor med ett band i en ormutskrift och en pälsrygg.

Öppna kvinnors balettskor

Modiga ballettlägenheter-tjeckiska

Om du är galen om ljus, nästan viktlösa skor, så är stilfulla kvinnors ballettskor - tjecker - det du behöver. Tror inte på det, men den här skönheten kan säkert transporteras i en väska. Nej, de kommer inte att krascha, och de tar inte mycket utrymme. De är gjorda i stil med sporttoppar utan en tungsål, men sy dem av höghållfast tyg. Ibland dekorerad med bågar, småsten och andra.

Modiga ballettlägenheter-tjeckiska

Kvinna ballettlägenheter med klackar

Modiga ballettflakor för tjejer kan vara både på en platt såle och på en svagt märkbar häl. Till exempel kan Faith se en fantastisk skönhetsmodell med en gnistrande guldfinish. Färgen blir en riktig dekoration av din bild, och därför behöver du inte pussla över vad som annars ska välja tillbehör. Head Over Heels uppmärksammades av kvinnor i modelack ballerinas av rödbrun färg, dekorerad med eleganta bågar.

Kvinna ballettlägenheter med klackar

Ballettlägenheter med perforeringar

Ballettplattor med hål, alla slags genommönster ser väldigt imponerande ut. Även om det är en tråkig grå sko, med perforeringar ser det helt annorlunda ut. Dessa genomgående hål kan dekorera skor i tån eller runt omkretsen. Det senare alternativet är perfekt för varmt väder. Dessa hål kan vara av olika storlekar, från små prickar och efterbehandling med ganska stora mönster, tack vare vilken designen av en sådan balett ser väldigt kreativ ut.

Ballettlägenheter med perforeringar

Ballettlägenheter med bågar

Modiga silverplattformar skulle inte se kvinnligt om deras design inte kompletterades med eleganta bågar. Detta gäller för skor av vilken färg som helst. Samtycka att ibland utan ett sådant romantiskt dekorativt element skulle många modeller vara tråkiga och samma. Till exempel ser svart ballettskor från New Look bra ut med miniatyrbågar. Utan dem skulle den här modellen inte vara så intressant. Och vad sägs om kvinnors spets balett kostymer från ASOS? Ögat rinner inte, eller hur?

Ballettlägenheter med bågar

Vad ska man ha på moderna balettlägenheter?

Du kommer att få snygga fashionabla bågar med balletter, om du inte glömmer om modetrender. Dessutom är det inte okej att dra inspiration från bloggare, kändisar som vet hur man ser perfekt ut:

Modiga ballettplattor med jeans

Svart, beige, grå, mörkblå ballettplattor med strass, bågar, ögonlock och utan dekorativa element - alla är lika bra kombinerade med denimkläder. Dessutom glöm inte att i den här säsongen är bilderna populära, bestående av jeans och denim jackor. Det viktigaste är att skorna är i harmoni med de valda kläderna. Kombinationen av en grov topp och en mild, ljus botten ser bra ut.

Modiga ballettplattor med jeans

Modiga ballettplattor och kjol

Bilden med kvinnans balletter kommer att bli otroligt feminin, snygg och modern, om den här kjolen kombinerar en kjol, vars färg och stil motsvarar modetrender. På toppen av populariteten för längden på midi och glöm inte bort det här under bildens skapande. Om du inte vill föredra universella beige ballettskor, ska skorna harmoniskt se ut med kjolets färgområde. Också ett spel av kontraster ( blå kjol och ljusröda ballettplattor) välkomnas.

Modiga ballettplattor och kjol