Snabbmat är snabbt och gott - recept

Detta material kommer i första hand att vara intressant för dem som observerar posten. De föreslagna lenten diskarna beredas snabbt och är läckra, och recepten innehåller inte komponenter av animaliskt ursprung.

Läckra magert bröd i ugnen

ingredienser:

beredning

För att förbereda magert kålbullar melenko torka kål eller bara gnugga den på en stor rivare. Vi rengör och mala en vitlöksklyfta. Värm upp olivoljan i en stekpanna och bruna den i vitlök och kål i tio minuter eller tills mjuk på en måttlig eld.

Medan kålen rostar och kyler, låt oss lösa upp jäst och socker i varmt vatten och lämna minuter i tio till femton i värmen. Därefter tillsättes mjöl och salt till blandningen och gör en knådning av en mjuk deg och knådar den med händerna i minst femton minuter. Därefter tillsättes kålen till ett något varmt tillstånd och blandar det noggrant. Vi lägger kåldeggen i en lämplig behållare, täcker den med en fuktad vävnadsklipp och lägger den i värmen i en och en halv timme.

Därefter bildar vi på en dammig majsytta en slags korv från degen, skär den i batchstycken och gör bunkar av önskad form från dem. Vi arrangerar produkterna på ett bakplåt och har tagit det med ett pergamentblad i förväg och har smurt med olivolja eller ströts med majsmjöl. Den nödvändiga temperaturregimen för sådana bullar är 220 grader, och den erforderliga baktiden är 25 minuter.

Om så önskas kan du lätt omforma detta recept. Kålpåfyllning på samma gång vi fördelar på testet som redan närmar sig och lägger ett lager på ett bakplåt och baka till det är klart. Snabbt och gott får vi en magert tårta med kål.

Recept av snabba och läckra mager sallader

Bean Warm Salad

ingredienser:

beredning

För att förbereda en varm sallad, låt oss skicka över vegetabilisk olja den revade moroten och löken smutsade med hällen tills det är mjukt. Därefter tillsättes förkokta till kokta gröna bönor, tillsätt bönor, burk, massa med salt, peppar, gröna och blanda.

Potatisallad med svamp och syltad lök

ingredienser:

För marinaden:

beredning

Till att börja, tar vi upp strålen. För att göra det, rengör du bara, klipp det i halvringar och fyll det med ingredienser från ingredienslistan. Om tjugo minuter måste det kastas tillbaka till kolven och får tömma väl.

Medan löken marineras, högger vi in ​​syltad svamp och skalade potatis i en uniform, minusculely hugga de färska gröna. Beredda komponenter blandas i en salladsskål, kryddat med salt, peppar och vegetabilisk olja och blandas.

Receptet på snabba pannkakor - snabbt och gott

ingredienser:

beredning

I varmt mousserande vatten löser vi socker och salt, häller blandningen i en behållare med siktat mjöl och gör ett knådningstest av nödvändig konsistens utan tillsats av klumpar. Vi ger degen att brygga i en halvtimme, och sedan värmer vi väl i en stekpanna den grönsakeroljade oljan och häller in i degen. Blanda det bra och börja baka pannkakor med samma uppvärmda panna, där oljan värmdes, det oljas inte längre.