Cream för kondenserad mjölkkaka - de bästa idéerna för ett lager av hemlagade efterrätter

Krämen för en kondenserad mjölk uppskattas av proffs och påbörjad konditori, eftersom den helt enkelt är beredd och alltid visar sig perfekt. Detta är förtjänsten av en koncentrerad produkt, vars utmärkta kompatibilitet med andra mejerikomponenter ger en enorm smak, en mängd konsistenser, vilket gör det möjligt att suga på kex, sand och waferkakor.

Hur man gör en kräm för tårta från kondenserad mjölk?

Cream för kondenserad mjölkkaka har dussintals recept. Alla är förenade med enkelhet och enkelhet att laga mat. Som regel slås den kondenserade mjölken med en mixer med smör, gräddfil, grädde, stallost. Vid behov tillsätt sockerpulver, nötter, citronsaft, frukt. Sätt i grädden i kylskåpet eller dra dem omedelbart med kakor.

 1. Cream baserat på kondenserad mjölk för en tårta blir mycket mer utsökt, om du använder en mängd olika tillsatser. För att uppnå smaken av valnötter kan du använda en matsked cognac. Några droppar citronsaft avlägsnas i grädden med överdriven sötma.
 2. Cream för en tårta kondenserad mjölk med tillsats av smör eller gräddfil smälter snabbt, så blötta kakor ska förvaras i kylskåpet.
 3. Fans av experiment kan lägga till lite mjölkpulver och kokosnötflis till krämen - med dessa ingredienser kommer massan att förvärva smaken av den berömda "Bounty" -baren.
 4. Separata recept antar kylning av de kylda komponenterna. För att göra detta bör du också kyla disken, där beredningen av grädden kommer att äga rum. I den uttryckliga versionen kan du placera den i en större container fylld med is.

Grädde med kokt mjölk till en tårta

Några recept av kakor behöver initialt en stabil och mättad impregnering, så många hemmafru föredrar en grädde för en tårta med kondenserad mjölk och använder den i en kokad form. För att den ska få en mer smidbar konsistens slås den kondenserade mjölken med en mixer med mjuk olja och betonar karamellsmaken med en droppe brandy.

ingredienser:

beredning

 1. Sätt mjukt smör och kondenserad mjölk i en behållare.
 2. Först blanda lätt ingredienserna med en sked, sedan - vispa med en mixer.
 3. Tillsätt cognac till grädden för tårta från kokad kondenserad mjölk och vispa igen.

Grädde grädde och kondenserad mjölk för en tårta

Cream med kondenserad mjölk och gräddfil är ett universellt alternativ. En mild massa har bra penetration, så det gör alla typer av kakor snyggare och juicier. Cremen kan appliceras i ett tjockt lager, utan att oroa sig för att det kommer att sprida sig, eftersom den kondenserade mjölken stabiliserar massan. I detta fall piskas komponenterna med kylda och bara vispa.

ingredienser:

beredning

 1. Kombinera den välkylda gräddfilen och kondenserad mjölk i en kall skål.
 2. Piska massan med en visp tills den är fluffig.
 3. Cream för en kondenserad mjölkkaka utan olja kokas i 5 minuter.

Oljig kräm med kondenserad mjölk för en tårta

Cream för kexkaka från kondenserad mjölk - En klassiker av konfekt, bestående av två komponenter, bereds snabbt, klarar sig bra med impregnering av kakorna och tack vare hög stabilitet - och med anpassning under mastiken. Med denna grädde är det lätt att arbeta och kan inte bli bortskämd, och dess glansiga och silkeslika konsistens passar till bakning av något slag.

ingredienser:

beredning

 1. Tillsätt socker till det mjuka smöret och vispa blandningen med en mixer i 2 minuter.
 2. Så snart oljan blir fluffig, häll en tunn ström av kondenserad mjölk.
 3. Fortsätt slå i 5 minuter.
 4. Ready-made cream oil för en tårta med kondenserad mjölk kan omedelbart tas i bruk.

Krämig kräm med kondenserad mjölk för en tårta

En kräm för en tårta grädde och kondenserad mjölk kommer att kräva grundläggande kunskaper om konfektyrs hantverk. Ofta piskad grädde får hemmafruarna oljan. Undvik incidenterna att hjälpa kyld grädde med en fetthalt på 35%, en liten piskningshastighet och en munstyckspisk. Dessutom är det viktigaste att sluta i tid: när furarna dyker upp på massan bör processen stoppas.

ingredienser:

beredning

 1. Pipa den kylda krämen med låg hastighet genom att lägga en tunn ström av kondenserad mjölk.
 2. Gradvis öka hastigheten.
 3. Piskningsprocessen ska vara 10 minuter.
 4. Så snart grädden för en tårta från kondenserad mjölk förvärvar stabila furor, måste processen stoppas.

Cremeost med kondenserad mjölk för tårta - recept

Cream för en tårta med mascarpone och kondenserad mjölk kombinerat den italienska charmen och slaviska praktiken. På grund av det höga fettinnehållet och den silkesiga texturen mascarpone, det visar sig tjockt och känsligt, och konsistensen och smaken av kondenserad mjölk är tillräcklig för att få en viskositet och en trevlig smak. Detta är ett alternativ till härdkrämer, beredda av råa ägg.

ingredienser:

beredning

 1. Slå mascarpone lätt.
 2. Tillsätt kondenserad mjölk och börja med en låghastighetsblandare, vispa, gradvis öka hastigheten.
 3. Avsluta piskning med maximal hastighet så snart massan blir fluffig.

Cottage cheese cream med kondenserad mjölk för en tårta

Krämer av stugaost och kondenserad mjölk till tårta är lämplig för dem som letar efter billig och användbar impregnering. I detta fall är mjölksyraprodukten en oumbärlig komponent. I kombination med kondenserad mjölk, gräddfil och smör får även den tätaste stugan en lätt konsistens som är perfekt för smörgåsar och sandkakor.

ingredienser:

beredning

 1. Blanda ost och gräddfil i matberedningens skål. Mala dem väl.
 2. Tillsätt den kondenserade mjölken och rulla igen.
 3. Separat, slå smöret med en vit mixer.
 4. I portioner tillsätt ostmassan till smöret, utan att stoppa för att arbeta med en mixer, tills grädden är fluffig och homogen.

Cream för kaka från manga och kondenserad mjölk

Cream med kondenserad mjölk för en tårta varierar i komposition. Bland standarduppsättningen utmärker sig varianten med tillsats av manga, vilket är en utmärkt grund för tjock och närande grädde. Processen med att laga manga för grädde liknar matlagningsgröt, men i motsats till det senare slås den med smör och kokad kondenserad mjölk, vilket ger massens jämnhet och enhetlighet.

ingredienser:

beredning

 1. Fyll halvpannan med kall mjölk och bryt försiktigt klumparna med en visp.
 2. Sätt blandningen på spisen och rör om, koka i 5 minuter.
 3. Kall, vispa med kondenserad mjölk och smör.
 4. Smaka med citronsaft och vispa igen.

Custard för tårta med kondenserad mjölk - recept

Custard för tårta med kondenserad mjölk är otroligt populär. Mjölksmjöl baserad på en densitet, piskad med smör och kondenserad mjölk, har en delikat, jämn konsistens och en trevlig krämig smak. Den senare kan regleras genom att lägga till en vanlig eller kokad kondenserad mjölk, vilket kommer att hjälpa till att blötlägga både "Medovik" och "Napoleon".

ingredienser:

beredning

 1. Vispa mjölken med mjöl och socker tills den är jämn.
 2. Sätt på spisen och koka 5-7 minuter tills det är tjockt.
 3. Kall till rumstemperatur, tillsätt mjukt smör, kondenserad mjölk och vispbrunn.

Cream för kondenserad mjölk och banankaka

Banankräm för en tårta med kondenserad mjölk kommer att tillföra anspråkslös hemlagad bakning till ljusstyrka och färg. I den kompletteras en lätt banansmak med fruktens ömma smak, vilket släcker kondenserad mjölks söthet och gör krämbalansen balanserad. Visst har grädden en flytande konsistens, som är idealisk för blötläggning av kakor, men inte för bakverk.

ingredienser:

beredning

 1. Klipp bananer, tillsätt kondenserad mjölk till dem och slå bra.
 2. Smörj smöret separat.
 3. Tillsätt den tjockade grädden till smöret och vispa igen.
 4. Ställ in för att frysa i 30 minuter i kylskåpet.

Cream tårta med ricotta och kondenserad mjölk

Om du vill göra recept på en tårta från kondenserad mjölk, är det bättre att använda ricotta. Denna ost har en delikat krämig konsistens, en trevlig söt smak och har kosttillskott, varigenom grädden är lätt, mjuk och inte fet. Detta är ett av alternativen där matlagningen tar ett par minuter.

ingredienser:

beredning

 1. Stek ricotta med en nypa vanilj.
 2. Arbeta med en visp, gå in i massan en tunn ström av kondenserad mjölk.
 3. Slå i 2 minuter tills fluffig.

Grädde för chokladkaka med kondenserad mjölk

Chokladkakor är ledande i konfektyrvärlden. Sådana produkter är vanligtvis smörgåsade med chokladkrämer, vars kostnad ibland går utöver den planerade budgeten. Utgången blir en läcker grädde för kondenserad mjölkkaka med kakao. En nypa doftande pulver kommer att tillföra en grädde av aptitretande färg, en subtil smak och hjälpa till att undvika onödigt avfall.

ingredienser:

beredning

 1. Smaka mjuk olja med en mixer i 5 minuter tills det får en frodig och lätt textur.
 2. Fortsätt att slå, häll en tunn ström av kondenserad mjölk.
 3. Tillsätt kakao, konjak och vispa i ytterligare 5 minuter.