Mästare av marshmallows hemma - recept

Under de senaste åren har kakor ofta blivit dekorerade med mastiska produkter. Det visar sig bara otrolig skönhet - för att det kan skapa figurer av olika karaktärer, göra en vacker bakgrund, blommor och mycket mer. Hur man gör mastix från marshmallow, läs nedan.

Mästare av marshmallows hemma - recept

ingredienser:

beredning

Zephyr är uppdelad i halvor. Lägg sedan i en skål och smälta i mikrovågsugnen i 20 sekunder vid maximal effekt. Sedan lägger vi till citronsaft och pulveriserat socker, som först måste siktas och mastas mastik. Vik det i en film och ta bort det i 40 minuter i kylan. Därefter kan det rullas ut och användas vidare.

Mastic av att tugga marshmallow

ingredienser:

beredning

Tugga marshmallows placeras i en skål, där sätter vi smör och skickar det till mikrovågsugnen med maximal kapacitet i en halv minut. Produkterna växer väl i volym och börjar smälta. I portioner tillsätt det tidigare siktade pulverformiga sockret till skålen och rör om till homogen. När massan redan är starkt förtjockad, lägg den på arbetsytan och knåd den med händerna, som en deg, häll pulver. Som ett resultat kommer det att finnas en plastmassa som plasticine. Om så önskas lägger vi färgämnen och börjar arbeta. Mask av marshmallow marshmallow bör rullas ut på en ytfärgad potatisstärkelse.

Mastic för kaka från marshmallows

ingredienser:

beredning

Marshmallow skriv ut och lägg i en skål. Tillsätt vatten och sätt i mikrovågsugnen. Värm i ca 30 sekunder vid maximal effekt. Under denna tid smälter marshmallow och får en homogen massa, tillsätt det flytande vanilj-extraktet till det och blanda det, sockerpulvret siktas till bordet. I mitten bildar vi en liten depression och häll marshmallow blandningen in i den. Vi börjar blanda marshmallow degen. Som ett resultat kommer en mjuk, trevlig arbetsmassa att komma ut. Vi plockar av den bit vi behöver för arbete, och linda kvarvarande mastic med matfilm och förvara den i kylskåpet. Och för att ge massan rätt färg, droppa lite färg in i det och blanda det. Om du vill ha en mer mättad färg måste färgen tillsättas.