Crackers - recept

Bland alla olika snacks kan crackers tilldelas titeln av den mest mångsidiga, eftersom de passar både som ett företag till en kopp te och förutom ett glas öl eller vin. Den inköpta produkten, även om den skiljer sig åt i en mängd olika smaker, är dessa smaker inte helt naturliga, och därför är det bättre att föredra levern bakad hemma.

Ostkakor - recept

ingredienser:

beredning

Framställningen av dessa krackor liknar något till framställning av en kort deg. Först är det nödvändigt att kombinera mjölet med en generös nypa salt och cayennepeppar, tillsätt sedan till den torra ingrediensen riven ost och finhackad iskall olja. När alla ingredienserna är i samma behållare, börja mala mjöl och olja i en smula och kombinera sedan smulorna med isvatten för att samla i en enda klump. Ready degen rullar cylindern och linda matfilmen och lägg sedan i kylskåpet i en halvtimme. Skär degen i fem pund och sprida dem på ett pergament täckt med ett bakplåt. Crackers för detta recept bör ligga i ugnen i ca 15 minuter (120 grader).

Cookie cracker - recept

ingredienser:

beredning

Kombinera de tre översta ingredienserna tillsammans och häll i isvattnet med olivolja. Efter vätskorna, skicka tomatpastaen. För att fylla degen med smak, förutom tomatpasta, kan du också använda skivade torkade tomater. Nu är det bara att blanda alla ingredienserna tills ett homogent test erhålls, och rulla det i ett lager och skära det. Tomatkakor bakas i ca 20 minuter vid 200 grader.

Recept kakor hemma

ingredienser:

beredning

Efter att ha kombinerat det första paret ihop, tillsätt den torra blandningen en nypa salt och häll i vatten med olivolja. Torka ingredienser och vätskor blandas tills en fast och degig deg är förberedd, lind den med en film och låt vila i en halvtimme. Rulla degen till en tjocklek av kvart i en tum, skär i bitar av vilken form som helst, smör lite olivolja och strö med stora kristaller av havssalt och löv av rosmarin. Bake crackers bör vara 220 grader i storleksordningen 13-15 minuter.