Berry Pie

Kakan med bär är alltid utsökt och aromatisk, men givetvis förutsatt att recepten överensstämmer med receptförhållandena och matlagningstekniken. Processen att skapa sådan bakning är som regel enkel och kräver ingen speciell kunskap och färdigheter. Flera varianter av Berry Pie i våra recept nedan.

Curd and Berry Pie i multivarken

ingredienser:

beredning

Initialt kombinerar vi äggulor, stallost, stärkelse, salt, vanillin och socker i en skål och blanda allt grundligt och vispa. I ett separat kärl omvandlar vi proteiner med en mixer till tätt skum och introducerar dem till den totala massan, försiktigt ingriper. Lägg nu hälften av degen i flaskans oljiga kapacitet, fördela bären ovanpå och täck dem med resten av testet. Efter 50 minuters matlagning i "Baking" -läget är kakan klar.

Berry paj på kefir

ingredienser:

beredning

Berrypa på kefir bereds i tre räkningar. Skaka med socker valda kycklingägg, tillsätt vanillin, kefir, bakpulver och mjöl, häll en homogen deig på en oljad bakplåt och fördela bär på toppen. Du kan valfritt strö dem med extra socker. Det är bara att vänta på att baka pajen i ugnen, uppvärmd till 185 grader. Det tar ungefär femton minuter.

Öppna bär tårta från kort bakverk med gräddfil

ingredienser:

För provet:

Att fylla:

För fyllningen:

beredning

Razirayem mjuk margarine med mjöl, kör sedan ägget, strö bakpulver och socker, sköt skyndsamt degen och lägg den i en timme på kylskåpet.

Under den här tiden förbereder vi hällan, som vi slår med gräddfil och äggkräm, och sedan tillsätt vanillin, siktat mjöl och återigen bryta igenom allt till prakt. Bär är mina, torkas och blandas med stärkelse. Om bären är frusna, avfrost dem och dränera all vätska.

Vi fördelar den kylda degen på botten av formen, dekorerar sidorna, lägger bären på toppen och fyller den med gräddfil.

Vi skickar produkten för att baka i en förvärmd ugn till 185 grader. Efter ungefär femtio minuter är kakan klar, men den kan skäras först efter att den har svalnat helt.