Caesar Roll - recept

Caesar roll är en populär och älskad snabbmat. Men det kan enkelt förberedas av dig själv! Tro mig inte? Låt oss ta reda på dig idag hur du förbereder Caesar Roll hemma och gör dina nära och kära nöjda med en läcker och hälsosam maträtt.

Caesar Roll - recept

ingredienser:

beredning

Hur man förbereder en Caesar-roll? Så, låt oss börja med förberedelsen av såsen. Hans recept finns väldigt mycket, men vi kommer att överväga med dig det mest klassiska och vanliga. Vitlök rengörs och krossas med en bländare tillsammans med ansjovis, tillsätt salt, slipad svartpeppar efter smak, bryt äggulorna, sätt lite söt senap och häll en smal droppe vegetabilisk olja utan att stoppa att piska med en mixer. Gradvis börjar massan att tjockna. Sedan lägger du till Tabasco, kläm ut en bit citronsaft, blanda och låt stå vid rumstemperatur. Från den föreslagna mängden ingredienser erhålls ca 150 ml sås. Nu förbereder vi marinaden för kött. För att göra detta blanda sojasaus med flytande honung, tillsätt pressad genom press vitlök, blanda och häll den resulterande blandningen av kycklingbröst. Låt köttet stå och marinera i 30 minuter. Skift sedan till en bakplåt, oljade och baka i ugnen vid en temperatur på 200 grader, i konvektionsläge, exakt 25 minuter! Köttet ska vara mycket känsligt och saftigt.

Tja, hände det? Då förbereder vi oss vidare. Vi får tortillan, vi värmer upp den i ugnen lite, så att den platta kakan inte är torr och spröd när valsen är vridet. Bladen av färsk sallad, torkad och parmesan gnidas på en liten rivare. Värm kakan med en lite caesarsås, sprid bladens löv, hackad med några bitar av bröstet, strö det med parmesanost och dra åt det tättare. Nu rullar vi rullen på ett ark av pergamentpapper, täcker toppen med den andra och lägger den i kontaktgrillen i ca 10 sekunder. Om du inte har en sådan grill, var inte avskräckt i förväg, använd bara en grillpanna. För att göra detta, värm det väl, rulla det över rullen, tryck det lätt med handen, vänta i 10 sekunder, ta bort det från stekpannan och skär det diagonalt! Det är allt, Caesar roll är hemlagad och du kan njuta av dess utsökta smak och arom.

Caesar rulla hemma

ingredienser:

För Nagetsov:

beredning

Hur man gör ett hem Caesar roll? Kyckling min filé, torkad och skuren i tunna små pinnar. Vi täcker dem med en tidigare beredd marinaden och låt stå i 30 minuter. För tillagning av marinaden blandar vi majonnäs med kycklingkryddar. Doppa sedan pinnarna i ägget och brödsmulorna och stek i vegetabilisk olja i 3 minuter på vardera sidan tills en guldskorpa visas.

Efter nuggets stekt, skiftar vi dem till pappersservetter så att allt överskott av fett absorberas. Om sådant kött är fetare för dig, se andra recept för hur man lagar nuggets .

Fortsätt sedan förbereda Caesar Roll. Vi tar pitabröd, sprida det med ostsås (det kan ersättas med Caesar-sås ) och på toppen lägger vi kokta nuggets, skivad gurkor och tomater. Hela fyllningen försiktigt förpackas och serveras till bordet.