Brunt ris i multivark

Brunt ris är mycket mer användbart än vitskalat, på grund av att alla användbara ämnen av ris är i skalet. Detta ris kom till oss från Asien. Och att laga brunt ris är otroligt enkelt, om du har ett kök i ett kök. Nedan berättar vi några recept, hur man lagar riset i en multivariat.

Hur man lagar brunt ris i en multivariat?

ingredienser:

beredning

Skölj riset under rinnande vatten. Lök och morötter skalas och krossas. Grönsaker placeras i skålen på multivarka och slår på "Frying" eller "Baking" -läget, i det här läget värmer vi grönsakerna i 6 minuter och lägger till brunt ris, salt, kryddor och vatten till dem. Byt multivarken till läget "Rice" eller "Buckwheat" i 35-40 minuter. Efter det att signalen låter lagras färdigt ris på tallrikar och serveras som sidovägg.

Brunt ris i Redmond multivariate

ingredienser:

beredning

Vi mäter rätt mängd ris, skölj väl och häll det med vatten i 20 minuter. Detta är den första anledningen till att riset blir fräckt efter tillagning. Därefter somnar vi vårt ris i panelen av multivarken, häller vatten och täcker saltet, stänger locket och slår på "Rice cooking" -läget, tiden bör ställas in automatiskt i 28 minuter. När riset i Multimark "Redmond" är klart, kommer det att ge ett högt pip. Efter avslutad matlagning, lägg till oljan och servera som sidovägg.

Brunt ris med grönsaker

ingredienser:

beredning

Peppar städas, tomater avskalas från huden och fröerna. Alla ingredienser är skuren i små kuber. Efter det, i en stekpanna, värm olivoljan över medelvärme. Och gryta i det vitlök, lök, selleri, paprika, efter att ha lagt till varje position blandar vi allt, laga i ca 7 minuter. Sätt stew mixen i multivarken, lägg till alla resterande produkter. Vi slår på "Rice" -programmet i multivaretten och lagar i 1,5 timmar. Innan du serverar ris på bordet, krydda det med peppar, salt och dekorera med selleriblad.