Kläder Gloria Jeans

Det ryska klädmärket Gloria Jeans grundades 1988. Bolagets huvudkontor var ursprungligen beläget i Rostov-Don-Don, men sedan februari 2016 är det baserat i Moskva. Förutom det stora lageret och kontoret i den ryska huvudstaden, hanterar ägarna av Gloria Jeans varumärket mer än 600 butiker i olika städer.

Insamling av kläder Gloria Jeans

Samlingen av dam- och herrkläder Gloria Jeans slår med sin mångfald. Ett stort sortiment av olika produkter gör att varje köpare kan hämta bekväma och bekväma grundläggande saker eller originella garderobsprodukter för att skapa intressanta och relevanta bilder.

Alla produkter av varumärket är avsedda för barn i olika åldrar, ungdomar, samt ungdomar och tjejer under 35 år. Företagets designers producerar ständigt en rad nyheter, men de betonar alltid praktiken och funktionaliteten i sakerna.

Lejonets andel av sortimentet av företaget Gloria Jeans är jeanskläder - direkt jeans, shorts, overall, kjolar och klänningar av tät eller tunn denim. Alla dessa produkter har olika stilar, såväl färg- som dekorativ design och tillåter dessutom att deras ägare känner sig bekväma vid alla väderförhållanden.

Samlingen av Gloria Jeans ytterkläder består av eleganta och fashionabla Bolognese jackor, ganska tunna jackor och universella täckta jackor som motsvarar street och city stilar. Modellerna är tillverkade av täta material av mörka färger, däremot är det ljusa mättade färger.

Den överväldigande delen av ytterkläderna är dekorerad med metallfickor, nitar, stora knappar, originalfittings och kontrasterande insatser. Dessutom tillåter Gloria Jeans en kombination av olika texturer och material i samma produkter.

T-shirts och alla typer av stickade kläder som tillverkas av detta märke är mycket populära bland ungdomar och tjejer. Här kan du hitta ljust texturerade pullovers, mysiga och bekväma kofta , moderna och snygga tröjor och så vidare.

Separat är det nödvändigt att fördela en rad kläder till gravida Gloria Jeans. Till skillnad från liknande produkter från andra märken är praktiska och bekväma modeller av detta varumärke inte alls dyra, men de tillåter att framtida mödrar känner sig bra när som helst under graviditeten. Dessutom är alla produkter av detta slag framställda uteslutande av naturmaterial, som inte kan skada varken kvinnan själv eller hennes framtida bebis.