Tous klocka

Tous-märket är allmänt känt i världen, och logotypen, Teddy Bear, är säkert i många butiker och butiker som säljer elitprodukter. Smycken klockor av detta märke är mycket efterfrågade.

Hur var varumärket födt?

Tous grundades i början av nittonhundratalet, och nu är det redan ett ganska känt varumärke från Spanien som producerar smycken och tillbehör.

Men allt började från ett litet familjeföretag för tillverkning av armbandsur. Innan dess var urmakaren Salvador Tous Blavi helt enkelt engagerad i reparationen av klockrörelser. Efter ett tag, tack vare efterfrågan på produkter, beslutade grundarna av detta varumärke att expandera produktionen och öppnade sin första smyckesalong.

Grundarens son och hans fru, som var konstnär, fortsatte sina föräldrars verksamhet. Tack vare dem fick företaget ett nytt tryck, då företaget hade ett emblem - en nallebjörnbarn inkarnerad i diamanter och guld. Nu finns det mer än 150 smyckenbutiker i världen.

Kvinnors Tous klocka

Nu är en av tillverkningsriktningarna tillverkning av klockor. Sortimentet innehåller klassiska herrmodeller, men du kan också köpa unisex-stil klockor avsedda för affärsmän. För små damer och unga herrar finns en serie ljusa och ursprungliga modeller. Titta på Toyes för kvinnor - speciellt, de är fulla av nåd.

Alla produkter som produceras av detta företag kan inte kallas offentligt tillgängliga. Det är ett varumärke som har fått världsomspännande berömmelse, och dess produkter värderas för att vara bäst. Men för dig själv och dina nära och kära är det värt att köpa kvalitets kläder.

Nya idéer

Tous, i samarbete med Samsung, skapade ett armband som kan kallas unikt. Den har en funktion av timmar som visar tid. Men det är också en snygg gadget. Tack vare detta samarbete tillsattes en pulsmätningsfunktion och en kaloriräknare till klockan. Armbandet kan meddela om alla sms-kah, telefonsamtal och textmeddelanden av sociala nätverk som kommer in i smartphone.

Naturligtvis var Samsung ansvarig för den tekniska komponenten, men Tous var engagerad i design. Och så småningom visade han sig vara väldigt feminin - en ljus färgning sattes till blommorna och björnen. Detta armband är säkert att vädja till modekvinnor.