Borsch i en tryckkokare

Tryckkokare återigen återfår sin tidigare popularitet, och allt eftersom den här enheten inte bara sparar tid för matlagning utan också sparar mer vitaminer och andra näringsämnen som finns i livsmedel. I denna artikel delar vi med dig hemligheterna om hur man lagar borscht i en tryckkokare.

Borsch recept i tryckkokare

Om du tidigare inte visste hur man lagar borscht i en tryckkokare, så presenterade du nedan receptet för dig.

ingredienser:

beredning

Innan du kokar borsch i tryckkokaren måste du förbereda alla ingredienser. På basis av en bit nötkött, laga buljong med tillsats av persilja rot och lövblad. Betor och potatis måste tvättas och rengöras.

Biet tre på en stor riven och wesser på vegetabilisk olja i en uppvärmd tryckkokare. Fyll halvfabrikat med köttbuljong , tillsätt det hackade köttet och koka in kokosens innehåll. Därefter skärs borscht potatisen.

Nu kan tryckkokaren vara stängd och ställa regulatorn på märket "2", maten tar ca 25 minuter, varefter den aromatiska borschen ska fyllas med ättika, lätt sauté, tillsätt och peppar. Fans av denna ukrainska borsch kommer säkert att uppskatta tillsatsen i form av lera stekt med vitlök. För dess beredning ska fett av rumstemperatur utan hud och vener vridas genom köttkvarn med ett par vitlöksklyftor, och tillsätt sedan den resulterande massan till borschen och låt den brygga i minst 20-30 minuter.

Vi serverar borsch med mjuka vitlökspampushkas , dekorerad med grönsaker och gräddfil.