Rosa lax i aerogrill

Röd fisk är väldigt användbar för vår kropp. Den är rik på användbara mikroelement och Omega-3-fettsyror, som positivt påverkar hjärtets arbete.

Tidigare hade vi redan blivit bekant med funktionerna i att laga öring och lax i aerogrill , och nu ska vi titta på några ursprungliga recept för beredning av rosa lax.

Rosa lax i folie i aerogril

ingredienser:

beredning

Hur man lagar rosa lax Fisken tvättas noggrant, torkas, skärs i stora portioner, salt och peppar efter smak. Lök rengörs, strimlas i halva ringar och sprids jämnt på folien. På toppen av löken lägger du ut bitar av rosa lax och häll dem lätt med olivolja.

Baka fisk i aerogrill vid hög temperatur, med en genomsnittlig blåsningshastighet, i 30 minuter. Stänk den rosa laxen med citronsaft, eller häll sojasås, före servering.

Rosa lax med grönsaker

ingredienser:

beredning

För beredning av rosa lax i aerogrill med grönsaker, ta skalade potatis, skär i skivor och lök - halvringar. Fiskfilé tvättas, rengöras från ben och skärs i små bitar. Vita svampar tvättades och kokades sedan och finhackades. Tomater skärs i kuber och blandas med svamp, krydda med vegetabilisk olja.

I en bageriprodukter spred hälften av potatisarna med lök, salt, peppar efter smak. Sedan lägger vi den tillagade salladen från svamp och tomater. Nästa skikt: rosa laxfiléer, och på toppen av fisken lägger du ut de återstående potatiserna med lök. På toppen, vatten skålen med grädde och rikligt täcka med riven ost.

Vi bager rosa lax i ca 30 minuter i en aerogrill vid hög temperatur, med en genomsnittlig blåsningshastighet.

Bon appetit!