Tårta i multivariaten

När vi pratar om hur man gör en tårta i en multivark, menar vi då den faktiska bakningen av en kex eller tårta, som kommer att ligga till grund för designen av behandla. Valet av grädde kan bara påverka din fantasi och dina personliga preferenser. Följaktligen kan du, genom att variera tårtkakorna som är tillagade i olika recept i multivaretten och fyllmedel, njuta av en helt ny efterrätt varje gång.

Chokladkaka på kefir i en multivark

ingredienser:

beredning

 1. För att snabbt förbereda en enkel kex för en tårta i en multivark, blanda de torra ingredienserna först, nämligen vi siktar mjölet, kakao och bakpulver i skålen och tillsätter socker.
 2. I en annan djup behållare förbinder vi ägg, kefir och solros utan oljens doft och bryter komponenterna med en mixer eller visp, men utan fanatism. Det räcker bara att få en enhetlig konsistens och för att uppnå jämn fördelning av komponenterna i sig.
 3. Nu förbinder vi innehållet i båda kärlen och blandar tills alla mjölflingor blommar.
 4. Den resulterande degan är något tjockare än sur grädde, vi lägger den i en oljad multicast och lämnar den i "Baking" -läget i en timme.
 5. Efter signalen håller vi kakan på "förvärm" i ytterligare tio minuter, varefter vi extraherar den, kyler den och skär den i tre lika längsgående delar.
 6. Varje del är impregnerad med någon kräm, staplar på varandra, vi dekorerar produkten efter eget tycke och ger det några timmar att suga.

Honungskaka i en multivarkett - ett enkelt recept

ingredienser:

beredning

 1. För honungskaka bearbetar vi ägg med sockersand till prakt och lätta. Honung blandas med läsk tills skumbildning bildas, koppla sedan ihop den med äggmassan och visp igen.
 2. Blanda försiktigt mjölet in i degen tills alla klumpar blommar och blir lite tjockare än pannkaka smeten.
 3. Vi lägger den färdiga honungsdigen i flera enheter, smörjs med smör och bakar honungsmaskinen i en timme efter att ha ställt enheten i "Bake" -läget.
 4. På beredskapen av honungsvampkakan skär den i tre delar, blötlägg varje gräddfil och stapla dem ovanpå varandra.
 5. Vi dekorerar en enkel tårta i en multivariate från honungskaka efter eget gottfinnande och ge det några timmar att impregnera.

Biscuit smaklig tårta i multivarken

ingredienser:

beredning

 1. I det här fallet förbereder vi en klassisk kexkaka. För att förbereda degen, vrid äggvita i tjockt och tätt skum.
 2. Därefter, i små portioner, häll socker och vanillin till proteinerna, utan att stoppa blandarens arbete.
 3. Sammanfattningsvis introducerar vi äggulor i en behållare med en söt proteinmassa och visp lite mer.
 4. Det förblir bara försiktigt, rör försiktigt in degmjölet och sikt det i multivarkens oljad kapacitet.
 5. Kakan kommer att kokas i samma "Bake" -läge som tidigare kakor, men det tar sjuttio minuter för detta.
 6. Vi tar bort den heta kexen till gallret för kylning, skär den i två eller tre stycken tillsammans, blötlägg den med grädde, låt den stå i flera timmar och vi kan regalera.