Billets från sötpeppar

Konserverade sötpeppar är ett separat kulinariskt nöje. Fylld med en salt marinade kan den serveras med kötträtter och sidrätter, och i ett företag med ett överflöd av olivolja kan det bli en ingrediens i canapé eller ett doftande tillsats till vilken maträtt som helst. Vi kommer att överväga en viss mängd ursprungliga och samtidigt otroligt goda "paprika" -ämnen.

Recept av ämnen från sötpeppar i olja

ingredienser:

beredning

Om du har en grill, värm upp den, och om inte, tänd sedan gasbrännaren och stek den över de toppade paprika. Vi väntar på att huden blir svart. Under grillen tar denna procedur inte längre än 25 minuter. Stekt paprika sätta i en plastpåse i 10 minuter, och efter att ha rengjort den svarta huden från frukten och ta bort kärnan med stammen och fröerna.

Bottnen av burken är täckt med skivad vitlök och peppar skivor. Krossa inte peppar, men lägg ut mer fritt, så att det finns en plats för olja.

Olja häll i en kastrull och värm till 95 grader Celsius. Fyll paprikorna med varm olja och stäng burken med lock. Vi lämnar den för förvaring på en sval plats efter kylning.

Kaviar från paprika till vintern

ingredienser:

beredning

Söta paprika och halvlök sätta på grillen och baka till mjuk. Vi extraherar grönsakerna från ugnen. Pepprar sätter i en plastpåse i 10-15 minuter, avlägsna dem sedan från den charred skalan och sätt massan i skålen på mixern. Vi skalar också löken och lägger den till peppar. Vi gnuggar grönsakerna med en mixer och häll potatismos i en kastrull. Tillsätt mashed vitlök pasta, basilika, salt med socker och ättika. Vi koka kaviar tills det är tjockt, ca 10 minuter, och hälls sedan i burkar, rullas upp, kyls och lämnas för förvaring.

Sallad av peppar för vintern

ingredienser:

beredning

Nu berätta ett enkelt recept på en utsökt bit av paprika. Delar av tomater, peppar, lök och kål är täckta med salt och sedan lämna i 8 timmar. Skölj grönsakerna med kallt vatten och övergå till en djuppanna efter det att tiden har gått. Fyll innehållet i behållaren med ättika, tillsätt socker, honung, gurkmeja och senap och lägg i en gasväska en blandning av kryddnejlika, kanel och sellerifrön. Vi lägger grönsaker på en stor eld och väntar på att vätskan ska koka. När detta händer, minska värme och stew grönsaker i 15 minuter, tills vätskan indunstas med kvart.

Vi förflytta salladen till sterila burkar och rulla upp dem. Före installation för förvaring kyler vi helt.

Inköp av sötpeppar för vintern

ingredienser:

beredning

Skal av kärnan, frön och skivad paprika sätta i en kastrull, tillsammans med bitar av lök, socker, ättika och peppar. Stek alla ingredienserna i 5 minuter, minska sedan värmen och fortsätt att laga mat i ytterligare 20 minuter, omrör hela tiden. Den färdiga blandningen ska se ut som en sylt. Nu kan det sönderdelas i sterila burkar och förvaras i kylan i 4 månader.

Servera denna sås på canapes eller använd som ett dopp.