Klänningar till gravida kvinnor som gömmer magen

Oavsett hur otroligt det kan tyckas är det ganska möjligt att gömma en gravid kvinnas mage. Det är också mycket framgångsrikt. Åh nej, det betyder inte att du måste lägga på något formlöst, bara i några kläder kan du hitta vissa detaljer som försiktigt uppmärksammar din "intressanta situation". Alla rekommendationer, förresten, passar och bara flickor med övervikt som vill dölja bristerna i figuren.

Vilka modeller av klänningar döljer magen?

A-formad silhuett . Den första och enklaste är en klädtrapezoid . Det kan ursprungligen skäras på ett liknande sätt eller utökas med ytterligare insatser och kilar. Under de senaste åren har klänningar blivit populära med ytterligare en insats framför - kanten blir sålunda ojämn och klänningen själv, även i svart, ser väldigt imponerande ut.

Rak klipp eller ballong . Det här är den perfekta klädmodellen för att dölja magen på en affärsrörelse dam. Smal till botten, de ser elegant ut, perfekt kombinerad med en liten handväska och båtar på en lågklack. Om du behöver lägga till en bild av soliditet, välj de modeller som täcker knäet.

Fold och plätering . Ett litet knep är att lägga till några få kuddar på koketten under bröstet. Denna modell kommer inte att begränsa rörelserna och samtidigt dölja allt som behövs. Klänningar från ett tätare tyg kommer att hålla en bra form - 2-3 breda veck i dem kommer att räcka till. Och i produkter från flygmonteringsmaterial kan det vara så mycket som nödvändigt - det är lika oskyldigt och sött.

En annan typ av klänning som döljer magen: dubbla modeller . Dessa ser original och snygg ut och betonar inte alls din figur. De brukar se ut som en klänning, på vilken en voluminös topp kastas på toppen.

Soluppgången . Raskleshani i dessa klänningar börjar omedelbart från bröstet. Denna stil har ingen coquette och en fast midja, kan vara både lång och kort. Fördelen med den här modellen är att du, om så önskas, lätt kan fånga den med ett rem på ett lämpligt ställe - det viktigaste är att tyget är mjukt nog och ligger vackert.

Hur man döljer magen under klänningen finns en annan hemlighet: rätt färgschema. De utskrifter som blir nyktera i ögonen så framgångsrikt "avleder" allas ögon att även i 7-8 månad av graviditet kan en utomstående inte omedelbart utvärdera dina proportioner. Sådana visuella illusioner kan vara: