Sen graviditet urladdning

Oftast markerar den förväntade mamman vid den sena graviditeten vid vad som verkar vara en normal aktuell graviditet, utseendet av vaginal urladdning. Färg, konsistens, volymen kan vara annorlunda. Tänk på situationen i detalj, låt oss ange de viktigaste orsakerna till utseendet av val, beroende på typ, utseende.

Vad säger de om spotting under sen graviditet?

Denna typ av symptomatologi kräver ett akut besök hos läkaren. Faktum är att utseendet av blod från slidan vid slutet av graviditeten kan indikera en partiell placentaavbrott. Detta leder till utvecklingen av fosterhypoxi, som är fylld med utvecklingen av komplikationer hos barnet, kan leda till hans död.

I 2 veckor före leverans kan blodig utmatning bero på att pluggen avlägsnas. I detta fall noterar kvinnan fördelningen av en liten slemhinnan, som åtföljs av blodets utseende.

Vad kan indikera vit urladdning under graviditeten vid ett senare tillfälle?

För det första observeras denna symptomatologi med infektiösa, svampskador i vagina: bakteriell vaginos, candidiasis, ofta åtföljd av en sådan klinisk bild. En kvinna noterar samtidigt klåda, brinnande, vulkanens rodnad.

Vad orsakar utseendet av grön, gul urladdning under graviditeten i senare perioder?

Sådana symtom pekar i första hand på inflammatoriska och infektiösa processer i reproduktionssystemet. För att noggrant identifiera patogenen är ett smärta från vagina ordinerat. Sjukdomar där sådana fenomen uppmärksammas är trichomoniasis, gonorré, stafylokockinfektioner. Ofta blir utsläppet en obehaglig lukt.

Vad är indikationen av vattenfördelning under graviditet i sena termer?

Först och främst, med denna symptomatologi, försöker läkare att utesluta läckage av fostervätska. För detta ändamål undersöks en kvinna i en gynekologisk stol, bedöms integriteten hos fostretsblåsan. Sådan urladdning, som regel, noteras omedelbart i slutet av graviditeten, och de talar om en överhängande leverans.