Att locka lycka till

Beroende på var du letar efter stöd, kommer sätten att locka pengar och lycka vara annorlunda. Vi erbjuder några metoder som gör det möjligt för dig att lyckas - både psykologiskt och magiskt. De hjälper till att anpassa sig till framgång och missar inte möjligheten som presenteras.

Att locka rikedom och lycka till

Rolig ritual för att locka lycka är otroligt enkelt. Ta ett litet papper, skriv på det ord ordet "lycka" och lägg det i fickan. Allt lycka redan i fickan! Denna övning är mer psykologisk än magisk, det gör att du kan uppnå en förändring i din tänkande aktivitet och anpassa dig till framgång.

Förutom lycka i fickan kan du sätta "vinst", "framgång", "välbefinnande", "miljon dollar" och andra värden som du kan säga: "Detta finns redan i min ficka!"

Att locka tur genom ritual

För dem som längtar efter berömmelse och framgång finns det en enkel ritual . Köp en penna eller markör med guldfärg. Skriv ut ditt namn varje dag i en anteckningsbok, som representerar hur framgång och välstånd flyter till dig. Om du vill kan du måla bredvid vad du vill ha - en påse pengar eller applåderar människor.

Enkel magi att locka lycka till

Det finns också en magisk tomt, som ska läsas efter nymånen, när månen ökar, och strikt på det jämnaste numret på månaden. Håll en proposition eller ett mynt i din hand, säg:

"Eftersom det finns mycket lera på träsken, lika mycket i fiskens hav, så har jag rikedom och lycka till. Luna, du växer upp, lyser upp natten med ett ljus, men för mig Guds tjänare (ditt namn), rikedom och lycka till. Amen. "

Sätt pengarna i ditt rums högra hörn, gömd från andras ögon. Hon måste ligga där i exakt en vecka, och på den åttonde dagen, spendera den. Upprepa ritualen tre gånger, och ekonomisk framgång garanteras till dig.