Hur man blir självsäker i en kvinna?

Tyvärr lider många kvinnor av olika komplex. Vissa människor anser sig inte tillräckligt vackra, någon har en liten bröstkorg, någon tänker på sig själva som en dålig mor eller älskarinna, och någon tycker att hon inte är för smart. Hur man blir en självsäker kvinna och bli av med dessa obsessiva komplex , samt få självförtroende? Låt oss försöka bryta detta ganska komplicerade problem i flera uppgifter.

Hur man blir självsäker i en kvinna?

Först och främst försök hitta orsaken till din osäkerhet. Kanske är det det moraliska ordet för en mamma eller svärmor, eller kanske en olycklig före detta? Förtjänar sådana ord verkligen förtroende, och kanske finns det en chans att bli stilfull och självförtroende mer lojal? Kanske har kaustiska ord, som allvarligt påverkar ditt självkänsla, verkligen ingen grund? Låt oss göra en lista över de förolämpningar som åsamkats dig. Och formulera ett antal refutations. Anklagas du för orubblighet? Lista vad och när du gör runt huset. Är du en dålig värdinna? Skriv en lista över dina favoriträtter. Tror du att du är ful? Besök sminkartisten och gör en fantastisk fotografering.

Stäng nu dina ögon och mentalt dra ett porträtt av en självsäker person. I många speciella böcker är människans psykologi helt avslöjad, så de hjälper till att lösa frågan om hur man blir självsäker och slutar tvivla. Så kan du föreställa dig en känd person, en bekant eller bara en kollektiv bild. Analysera hans figur, hans karakteristiska gester och ansiktsuttryck. Stå framför spegeln, "Prova på" den här bilden på dig själv. Kopiera poserna, ansiktsuttrycket, huvudets speciella lutning. Till att börja med är det tillräckligt att "sätta på" en självsäker person, för att få andra att tro på din framgång. Var uppmärksam på hållningen - baksidan är jämn, hakan ska titta upp.

En annan viktig aspekt som kommer att berätta hur man blir attraktiv och samtidigt självsäker - aldrig jämföra dig med någon annan. Det kommer alltid att finnas någon som blir snyggare, smartare, rikare eller lyckligare. Men för det första leder inte denna väg till personlig perfektion, och för det andra ser vi bara det yttre skalet och vet inte hur mycket varje person är riktigt glad och självförvissad.