Tours i Argentina

Om du tvivlar på att du kan göra en rutt genom Argentina på ett riktigt sätt, låt inte utseendet av något viktigt, så kommer många utflykter till detta underbara land till din hjälp. De mest populära av dem kommer du att lära av den här artikeln.

Utforska Buenos Aires

Utflykter till den största staden Argentina hålls i stora antal. Den mest intressanta och populära bland turister är följande turer:

  1. " San Telmo - den gamla staden" - en populär sightseeingtur i Buenos Aires. Under promenaden kommer du att introduceras till staden, dess hemliga tunnlar och unika arkitektoniska monument. Ruten börjar med May Square , där presidentpalatset Casa Rosada, Town Hall Cabildo och Metropolitan Cathedral ligger. Då kommer vägen att fortsätta i San Telmo, där det blir en möjlighet att se den äldsta tunneln med egna ögon. Nästa steg i turnén kommer att besöka Puerto Madero-området med ett stopp vid den berömda kyrkogården Recoleta . Rutten slutar med ett besök i Palermo - det grönskaste området i Buenos Aires med många parker, trädgårdar och sjöar.
  2. "Fiesta Gaucho" är en utflykt till förorterna i Buenos Aires, som kommer att ta hela dagen. Under denna fascinerande resa får du möjlighet att lära känna livet för de argentinska gauchoerna och deras folklore. Moderna representanter för stammen mästare mästar hästar, knivar och lasso, som de gärna visar till gästerna. Om så önskas kan du delta i processen med att mjölka kor eller vaccinera dem. Turnén inkluderar lunch.
  3. "Cykling i Buenos Aires" är en resa runt huvudstaden på cyklar med en varaktighet av 4 timmar. Ruten börjar från San Martín-torget , följt av ett besök i Puerto Madero-området och en resa till naturreservatet i stadens centrum. Därefter går cyklisterna till distriktet San Telmo, och vägen slutar på Mayskaya Square. Naturligtvis har de mest anmärkningsvärda platserna stannar, där guiderna berättar i detalj om föremålet och dess historia. De som vill delta i cykelutflykten ges allt som behövs: en cykel, hjälm och annan skyddsutrustning, vatten och ett första hjälpenpaket med mediciner.
  4. "Night Buenos Aires" - ett besök på de mest pittoreska områdena i staden i mörkret. Resan varar 3 timmar.
  5. "Shoppingtur" är inte bara en promenad genom landets mest prestigefyllda butiker, men även på marknader och små souvenirbutiker. Under shoppingturen kan du köpa saker du gillar. Resan varar 4 timmar.
  6. "Evita Tour" kommer inte bara att berätta om livet för den mest enastående argentinska kvinnan - Evita Peron, men också om de mystiska berättelserna som hänger bredvid namnet Eva. Turnén slutar på Recoleta kyrkogård, där kändis är begravd.

Utflykter till andra städer i landet

Argentina är ett av de största länderna i Latinamerika, så valet av turnén beror på platsen för din semester . Till exempel i den populära semesterorten San Carlos de Bariloche kan du välja följande vägar:

  1. Den stora cirkeln. Syftet med denna turné är att bekanta sig med naturen kring staden. Under resan går du längs sjön Nahuel-Huapi , besök Cerro Campanario-berget, besök halvön Llao Llao. Turnén slutar på sjöarna Escondido och Baia Lopes. Hela vägen tar 7 timmar, på vägen behöver du varma kläder.
  2. " Mount Trondador och Vattenfall Alerses". Resan börjar från Lake Mascardi, fortsätter med ett besök på Negro Snowdrift glaciären, som ligger inne i Troandorbergen. Sedan följer uppstigningen till själva höjden, från toppen där du kan beundra källan till floden Manso. Efter att ha rundat berget kommer du till slutpunkten av vägen - Los Alerces Cascade Waterfall.

Följande utflykter runt Argentina är mycket populära:

I den här översynen presenteras inte alla möjliga utflykter till Argentina, utan bara de mest kända och populära. Om listan du inte hittade rätt riktning, var inte upprörd. På hotell , med researrangörer eller speciella platser i staden kan du erbjudas ett större utbud av turer. Du kan enkelt välja resvägsresa, som passar perfekt i din plan, budget och tid.