Objektiv för svarta ögon

Experiment med bilden önskas av många kvinnor, inklusive kvinnor med djupa mörkbruna eller svarta ögon. Man tror att valet av linser i detta fall är svårast på grund av mättnad av naturlig färg. Men moderna oftalmologiska prestationer och utveckling motsätter sig detta antagande. Det finns olika kontaktlinser för svarta ögon som kommer att bidra till att ändra den naturliga nyansen igen, erkänna öppenhet, romantik eller mystiskt mysterium.

Vilka färglinser är lämpliga för svarta ögon?

Till att börja med är det värt att bestämma vad den önskade effekten är.

Om du vill ändra ögonens färg så att linserna ser naturliga ut, måste du välja dem med hänsyn till tonen i din hud och hår. Svartögda tjejer är som regel brunetter, men skuggans skugga kan vara mörkare eller lättare. Samtidigt bör man uppmärksamma intensiteten hos hudpigmentering. Det är bäst att följa riktlinjerna för linsens färg:

1. Med ett ljust ansikte och kastanj, mörkt kastanjhår:

2. Med lätt hud och svart hår:

3. Med svarta ansikte och mörkt hår:

Det är värt att notera att grå linser på svarta ögon är utmärkta för vilken färg som helst, så de köps oftast. När det ultimata målet - att locka uppmärksamhet, kan du hämta mer levande och ovanliga tillbehör.

Gula, röda, lila, mättade blåa linser på svarta ögon

Med hjälp av sådana extravaganta nyanser är det lätt att uppnå en fantastisk, fascinerande med sitt onaturliga och ovanliga utseende. Detta lockar inte bara uppmärksamhet, men hjälper också till att skapa den önskade bilden för en fotografering , en temakväll, en maskerad.

För svarta ögon rekommenderas följande typer av ljusa linser:

1. Neon:

2. Psycho:

Sådana linser kan helt täcka irisens naturliga nyans, men de kan inte bäras för länge.