Visa till Ecuador

Ecuador är ett attraktivt latinamerikanskt land för turism, så en sällsynt resenär vill inte besöka åtminstone en del av Ecuadors sevärdheter och se förstklassiga vulkaner, stå vid fötterna och köpa dem mot bakgrund av sjöar. Men förutom vulkaner är Ecuador redo att överraska med orter , mat och fauna. Innan du bekantar med detta pittoreska land behöver du veta information om visumutgivning.

Behöver jag ett visum för Ecuador för ryssarna?

Det är förvånande att Ecuador gästfrihet manifesteras inte bara i den lokala befolkningens välvilja och det välutvecklade turistbranschen utan även i möjligheten att besöka landet utan visum under 90 dagar (det gäller inte bara ryska medborgare utan även Ukraina). Om du planerar att spendera mindre än tre månader i landet behöver du bara ha ett pass med dig, som måste ha en giltighetstid på minst sex månader från det ögonblick som korsningen av den ecuadoriska gränsen och biljetterna i båda riktningarna passerar. I passet kommer det att finnas en inträdesstämpel på T-3 Permit och en möjlighet att studera landet inom 90 dagar. När du lämnar bör du kontrollera att du betalat en obligatorisk skatt på 25 dollar.

Registrering av visum

Om du väljer att stanna i landet och spendera minst 91 dagar där, måste du samla en tjock mapp med dokument, vilket måste vara:

  1. En viseringsansökningsblankett fylld på det nationella spanska eller internationella (engelska) språket.
  2. Pass, som kommer att fungera från och med inresa till landet i minst två månader.
  3. Tvåfärgsbilder för visumet.
  4. Kvalitet fotokopi av passets första sida.
  5. Bekräftelse av hotellbokning och flygbiljetter.
  6. Försäkring.
  7. Bekräftelse av finansiell stabilitet (ett utdrag från banken om status för kontot, bankkort, ett intyg från företagets bokföringskontor och så vidare). Din månatliga officiella inkomst ska vara minst $ 500, och kontot måste ha minst 1000 cu.

Det är också nödvändigt att ge den mest exakta och sanningsenliga informationen om resans syfte och dess villkor. Det här är mycket viktig information, så det borde tas på allvar.