Bolivia - attraktioner

Bolivia - ett land i Sydamerika, som epitet "mest" är mer än motiverat är det mest avlägsna och okända landet. Med antalet naturresurser kan Bolivia lätt kallas det rikaste landet i Sydamerika, och här är det det torraste och mest salta stället på jorden . Resenärer från hela världen kommer att njuta av kombinationen av ljus, färgstark kultur, storslagna landskap, extrema underhållning, lyxhotell och sevärdheter i Bolivia, bilder och beskrivningar som du hittar i denna recension.

Naturliga sevärdheter i Bolivia

I Bolivia, ett stort antal fantastiska platser skapade av naturen själv. Nedan är de mest kända och besökta naturattraktionerna i Bolivia:

 1. Madidi National Park - ett stort område av orörd djungel, som har blivit hemma för mer än 9000 fågelarter, sällsynta djur, exotiska växter. Madidi nationalpark är den mest biologiskt varierade parken på planeten.
 2. Titicakasjön är den största och högsta bergsjön i Sydamerika, belägen vid gränsen till Bolivia och Peru. Titicakasjön är ett favoritmål för både lokalbefolkningen och landets gäster.
 3. Salar de Uyuni är en platt plats bildad efter torkningen av den gamla solonchaksjön. Efter regnet är det en härlig syn - vatten och salt bildar en spegelyta, där det omgivande landskapet och himlen överraskande återspeglas.
 4. Eduardo Avaroa nationalreservat är en park belägen i Andesbergen. Här kan du se vita solonchaker och färgade sjöar, samt träffa utrotningshotade djur och fåglar, inklusive stora flammor flamingos.
 5. Cerro Rico är ett berg där silver tidigare brutits i stora mängder. Det var den här ädla metallen som lockade spanska koloniserare till staden, som påverkades av staden Potosi och Bolivias ursprungsbefolkningar. Nu finns det inget silver i sorgen, men tennbrytning är fortfarande på gång.
 6. Moon Valley är en labyrint av klippor, hål, kanjoner och kratrar. Dess lättnad liknar verkligen månens yta. En promenad genom dalen är en mycket populär turistattraktion.
 7. Dinosaurs vägg (Cal Orcko) är ett unikt monument av arkeologi, som inte har några analoger någonstans i världen. Väggens ålder är cirka 68 miljoner år, och på dess yta räknade forskare cirka 5000 tryck som tillhör mer än 200 arter av reptiler.

Arkitektoniska och kulturella sevärdheter i Bolivia

Efter att ha blivit bekant med Bolivias rikaste natur är det värt att besöka och se de populära sevärdheterna i landet skapat av mannen:

 1. Jesuit missioner - ett distrikt av 6 städer, som grundades jesuitpräster i slutet av XVII-början av XVIII århundradet, den mest kända och stora av städerna i komplexet - San Jose, där du kan beundra den antika spanska arkitekturen.
 2. Yungas Road är Bolivias farligaste landmärke. Det är en väg i bergen, som passerar genom troperna över fällningen. Varje år dör hundratals människor här och går in i avgrunden.
 3. Sucre eller staden med fyra namn: Charkas, La Plata och Chuquisaca - det här är praktiskt taget en spansk stad i hjärtat av Sydamerika Bolivia med autentisk arkitektur och många intressanta platser.
 4. Etnografiskt museum av gruvarbetare (Museo Minero). Museet i den vanliga känslan av denna plats kan kallas en sträcka: turister erbjuds en rundtur djupt i gruvan, under vilken du kan ta reda på hur anställda i denna bransch arbetade och vilka svårigheter.
 5. San Francisco kyrka (Iglesia San Francisco) - Boliviens mest populära religiösa landmärke, behåller antiken av antiken. Besökare ges möjlighet att se inte bara kyrkans inre, utan också promenera längs byggnadens tak.
 6. Mint (Casa de la Moneda) - ett museum där en samling gamla mynt och maskiner för deras tillverkning samlas in, och det finns en utställning av mineraler, gammalt bestick och till och med flera mumier.
 7. Komplexa Incaljahta (City of the Incas) är en liten gammal stad, bestående av 40 byggnader, varav de flesta byggdes på slutet av 15-talet. Komplexet är öppet för besök under hela året.
 8. Tiwanako (Tiwanako) är ett arkeologiskt komplex av pre-Inca-kultur nära Titicakasjön . För närvarande är detta en av de största attraktionerna i landet, utgrävningar och arbete som utförs hittills.

Vad mer att se i Bolivia?

Årligen i Oruro finns en färgstark karneval, som är den största kulturella händelsen i landet. I denna grandiose av Bolivias helgdagar deltar dansgrupper, och temat ändras årligen, vilket är den största skillnaden från karnevalen i Rio de Janeiro.