Stekt hemma

Roast kan framställas av alla slags kött och en mängd olika grönsaker. Särskilt välsmakande och aromatisk grillad hemma erhålls i en multivark, och en stor mängd sås, mättad med ett välsmakande urval av kryddor, gör rätterna verkligen läckra.

Det här är en daglig skål, du kan också förbereda dig för ett festligt bord i ugnen med hjälp av krukor för dessa ändamål.

Nedan kommer vi att berätta för dig hur man lagar en utsökt grillad hemma.

Roast hemma med fläsk - recept

ingredienser:

beredning

Fläsk grundligt tvättas och torkas, skärs i små skivor och stekas i en stekpanna i vegetabilisk olja. Efter bildandet av en enhetlig rödskorpa på alla sidor skifter vi köttet till en vattenkokare eller en djup kastrull. I pannan kastas lökarna i halvringar, hackad vitlök, brun också och skiftas till kött. På samma sätt kommer du med kakor med tärningar eller muggar morötter. Lägg nu till vatten så att det helt täcker köttet, kryddiga örter och koka i trettio eller fyrtio minuter, vilket gör elden minimal.

Skalas och skärs i stora kuber eller potatisplattor, lägg potatisarna på en förvärmd panna och jämnt bruna dem på hög värme och skicka dem till köttet. Nu kastar vi salt, markblandning av paprika, laurelblad, tomatsås. Om nödvändigt, tillsätt lite mer vatten. Täck med lock och simma tills potatisarna är klara.

Färdig grillad hemma vid tidpunkten för kryddning med färska örter.

Stekt i ett hemgjordt nötkött med potatis i en multi-

ingredienser:

beredning

Nötköttmassa tvättas väl, torkas med en pappershandduk och skärs i små skivor. I kapaciteten hos multivarka häll vegetabilisk olja och stek köttet innan du surfar, sätt på enheten i "Frying" eller "Baking" -läget i tjugo minuter.

Lägg sedan lök, hackade lök eller kuber, muggar eller strån med morötter, svampplattor och stek i ytterligare tjugo minuter. Lägg nu till de skalade och tärnad potatis, gräddfil, salt, kryddiga örter och kryddor, försköljda och hackade pommes frites och häll det renade vattnet. Byt multivark till "Quenching" -läget och ställ in tiden i en timme.

Stektrecept hemlagad i krukor

ingredienser:

beredning

Fläsk, potatis, morötter, lök och svamp stekas växelvis i vegetabilisk olja tills rouge.

Peppar potter med lite vegetabilisk olja och sprida lager av stekt ingredienser, krydda med salt, peppar och örter. Vi lägger upp till en halv kruk vatten, lägg en sked full gräddfil, täcka med lock och koka i en varm till 200 graders ugn i fyrtio minuter.