Aubergine bakad i ugnen

Många sallader, saute, ragout är beredda från blått. Dessutom kan de stekas och bakas. Hur man lagar aubergine-båt i ugnen, lära av den här artikeln.

Aubergineägg i ugnen med grönsaker

ingredienser:

beredning

Vi skär halvvasket blå i halva. Gör nu en saltlösning av 500 ml vatten och 50 g salt. Vi håller det auberginer i ungefär en halvtimme, och sedan lite torkad. Sedan med en sked välj massan från halvorna. Vi passerar de hackade lökarna med morötter på vegetabilisk olja, vi lägger där samma tärnad peppar och kött av aubergine. Allt detta stek i ca 10 minuter, lägg sedan till krossade tomater, vitlök, podsalivayem och peppar. Den resulterande fyllningen fyller vardera hälften av äggplanterna och lägger dem på ett bakplåt. Häll på toppen med majonnäs och baka riven ost. Matlagning vid 180 grader i ungefär en halvtimme. Aubergine-båtar, bakade i ugnen, serverades omedelbart till bordet.

Kokt aubergine med kyckling i ugn

ingredienser:

beredning

Äggplanter är bra för att tvätta, skära i halva längs och ta ut sked med en sked. Det mottagna "båt" saltet och vi ger minuter 10 att stå, som bitterheten har lämnat. Kött av blått skuren i kuber och podsalivaem. I 10 minuter låt vi stå, och sedan blir den saft som bildas drenerad. Tillsätt den finhackade löken och stek i en panna. Melenko kyckling, lägg krossad vitlök, peppar och salt. Stew ca 5 minuter. Blanda aubergine med kycklingfilé, tillsätt gräddfil och finhackad dill. Smäll i 7 minuter på låg värme. På bakplåten lägger vi 6 stycken folie, på var och en lägger vi på en båt från sinenkih. Insidan, sprida fyllningen och baka med en måttlig temperatur på ca 40 minuter. Sedan ca 10 minuter innan folien är klar att öppna och vi gnuggar båtarna med ost.

Aubergineägg i ugnen med ost

ingredienser:

beredning

Aubergine skärs i halvor i 2 delar och fyll dem med saltvatten i ungefär en halvtimme. Sedan fyller vi dem med kokande vatten, lägger det i en form och baka vid 180 grader i ca 10 minuter. Med hjälp av en kniv tar vi bort mitten från dem. Mottagna båtar lite podsalivaem. Vi pulveriserar massan. De återstående grönsakerna är också markerade och stekta cirka 10 minuter innan de är halvfabrikat. Lägg sedan till skivad äggplanter, salt, peppar, häll i sojasås, lägg vitlök och ytterligare 5 minuter gryta. Häll riven ost med slagen ägg. Aubergine fylld med fyllda ägg, topp med äggostblandning och baka i ca en kvart i timmen vid 200 grader. Auberginer-båtar, bakade i ugnen med tomater, omedelbart serveras.