Smelov - förlorar vikt

Den främsta orsaken till utseendet av övervikt är att äta . Och ju mer mängden mat en person absorberar idag desto mer kommer han att äta imorgon, tk. hans mage sträcker sig hela tiden. För att stoppa denna onda cirkel med kraftenheter - du behöver en kolossal viljestyrka och uthållighet. Lyckligtvis för många finns det en metod för bantning Dr Smelov, som är utformad för att läka en person från vana att äta.

Principer för viktminskning med metoden Sergei Smelov

Metoden att gå ner i vikt Sergei Smelov godkänd av hälsovårdsministeriet. Det är utvecklingen av Dr. Smelov och bygger på psykokorrigering. Behandling av patienter utförs i kliniken, under överinseende av erfarna läkare är det omöjligt att gå ner i vikt med denna metod ensam.

Viktminskning börjar på Smelovs metod från ett besök till en polyklinisk och konversation med en specialist. Läkaren finner ut motiven att vilja gå ner i vikt och bestämmer graden av behov av att gå ner i vikt, eftersom ofta tjejer kommer till kliniken, som inte har övervikt.

Kontraindicerad viktminskning i kliniken Sergei Smelov med psykiska störningar (inklusive anorexi), diabetes, epilepsi, alkoholism, cancer, graviditet och under amning.

Om en patient verkligen behöver gå ner i vikt, rådfrågas han om huvudmetoden för behandling - hypnos sessioner som syftar till att undertrycka överdriven aptit. Efter hypnos börjar en person att äta mindre, han utvecklar riktiga matvanor, det finns ingen önskan att ta på sig stress och tömma kylskåpet på natten. Med tiden krymper patientens maga till normal storlek, och han förlorar vikt (upp till 18 kg i 6 månader).

Metoden för psyko-korrigering av Dr Smelov, som många andra metoder för viktminskning, har sina anhängare och motståndare. Men om andra metoder för viktminskning (motion, diet) är omöjliga på grund av hälsoproblem är användningen av hypnos helt berättigad, eftersom tack vare dessa sessioner kommer personen inte bara att återkomma till harmoni utan även hälsa.