Skewers av fläsk med citron

Gillar du resor till naturen? Enig att ingen resa inte kan göra utan att laga shish kebab! Dess rika och läckra doft kommer inte att lämna någon likgiltig. Vi föreslår att du idag lagar shish kebab från fläsk med citron. Kött, marinerat i dessa recept, visar sig vara tillräckligt ömt och otroligt saftigt.

Recept för shish kebab från fläsk med citron

ingredienser:

beredning

Så bearbetar vi köttet, skär det i små bitar och lägg det i en kastrull. Vi rengör glödlampan, skinka ringarna, strö med salt och lite med mina händer. Citron tvättas, torkas och skärs i skivor. Sedan sprider vi strålen och citronen till köttet och klämmer ut saften från frukten. Fyll fläsk med isvatten, blanda köttet med kryddor, täck med en tallrik på toppen och lägg den under pressen. Vi tar bort pannan i ca 3 timmar i kylskåpet för att marinera.

Därefter ringer köttet och lökarna på spettarna ganska nära varandra och stekar som vanligt, på traditionellt sätt över den uppvärmda kolan tills köttet är klart. Ready Shish Kebab från fläsk med citron och lök, lägg i en djup skål och servera till bordet i en het form! Garneringen för kött passar väl för sallad från färska grönsaker, bakad på kolgrönsaker och naturligtvis olika såser!

Shish kebab fläskrecept med citron och lök

ingredienser:

beredning

Fläsk tvättas, bearbetas, torkas med en handduk och skärs i små portioner. Lägg sedan köttet i en kastrull, somna i smak med kryddor, salt och tillsätt lök, skalade från skålen och hackad i cirklar, en tjocklek av minst 0,5 millimeter. Ringarna behöver inte klippas, eftersom det är så mycket bekvämare att placera det på spett och det kommer inte att brinna, men det blir normalt och smakligt stekt.

Citrontvätt, skuren i tunna halvcirklar. Tomaterna är huggade i fyra delar, och dillet är helt enkelt hackat, först sorterat ur pinnarna. Nu sprider vi alla grönsaker till köttet, blandar det ordentligt, fyll det med hemlagad kefir och lägg till kryddor. Det är allt, marinade för shish kebab från fläsk med citron är klart! Vi tar bort köttet för en dag i kylskåpet så att fläskbitarna är väl blöta och shish kebab visade sig vara mycket känsliga och läckra.