Schnitzel av fläsk i en stekpanna

Schnitzels avlägsnades till vår matlagning från tyska köket. Denna matlagning förutsätter en saftig skiva köttfärs, friteras säkert i breading, eftersom utan det är det en helt annan maträtt. Breading kan vara den mest varierade och traditionellt innehålla ägg, mjöl eller kex, eller vara mer original och raffinerad med tillsats av en mängd kryddor, ostar och till och med grönsaker.

Nedan kommer vi att överväga alternativ för att göra fläskschnitzel, även om något annat kött kan användas om så önskas.

Hur man lagar schnitzel från fläsk i stekpanna - ett recept?

ingredienser:

beredning

Fläsklinnen skärs i stycken ungefär en och en halv centimeter tjock och slår av med en kökshammare som täcker köttet med matfilm. Blanda mjölet med salt, slipad svartpeppar och tillsätt vid en jordad söt paprika. Vi avspeglar slagen köttskikt i den resulterande blandningen och doppas sedan i ett vispadt ägg tills det är jämnt och smult i brödsmulor. Omedelbart bestämmer vi schnitzel i en varm blandning av grönsaker och smör och bruntar varje sida i en och en halv till två minuter.

När du är redo, servera schnitzel med en citronskiva. Separat kan du servera färska grönsaker eller lätt grönsakssallad .

Hackad fläskschnitzel i en stekpanna

ingredienser:

beredning

För att laga hackad schnitzel tvättas fläskmassa med kallt vatten, vi torkar det noggrant med pappershanddukar och avlägsnar film och senor. Skaka sedan köttet i små bitar och lägg det i en skål. Vi lägger till ett ägg, malt svartpeppar, på begäran av kryddor och blanda.

De återstående två äggen bryts upp till homogenitet med en gaffel eller en halo. Vi lägger till brödsmulor i en separat skål. Från hackat kött bildar vi ovala schnitzels, doppade dem i äggmassa, brödades ordentligt i brödsmulor och satte dem i en stekpanna med röd het olja.

Hur mycket att grilla hackad schnitzel från fläsk i stekpanna beror på vilken tjocklek på en produkt du har bildat. I genomsnitt tar det från tre till sju minuter på varje sida.

Schnitzel gjord av fläsk i en stekpanna i panad med ost

ingredienser:

beredning

Svinfilé skärs över fibrerna i skivor en och en halv centimeter tjock och slår lätt av och täcker ytan med matfilm. Suga beredda bitar i sojasås, krydda dem före denna jordblandning av paprika.

På tjugo minuter börjar vi steka schnitzelsna. Under tiden kommer vi att grilla hård ost på en grunt rivare och kylda ägg till en prakt.

Vi impregnerade fläsk med marinadefukt, paniruem i mjöl, nedsänktes sedan i äggmassan och rullade sedan i ostflisen. Förvisso suger vi schnitzeln från alla sidor i brödsmulor och definierar den i en stekpanna med en tjock botten, där en blandning av grönsaker och smör förvärmdes till en genomsnittlig temperatur.

Vi håller schnitzelsna tills du bränner på medellång värme, tar ut dem på en maträtt, doppa överflödigt fett med en servett eller en pappershandduk och täck i några minuter med ett folieark, vrid kanterna.

Enligt detta recept är köttet saftigt och otroligt gott.