Sallad med ostron svamp

Ostsvamp (eller ostron) är svamp som lätt odlas under konstgjorda förhållanden. Dessa svampar med trevliga karaktäristiska toner av lukt och smak har mycket användbara egenskaper, de innehåller fibrer, fleromättade fettsyror, B-grupp vitaminer (såväl som C, E och D2), kalium, kalcium, järn, fosfor, kväve och jod.

Regelbunden konsumtion av mat i veselin främjar allmän rengöring och föryngring av kroppen, normalisering av kolesterol och blodtryck. Östersvampar hindrar utvecklingen av sjukdomar i mag-tarmkanalen, allergisk, kall och cancer, har afrodisiakala egenskaper. I allmänhet har du redan insett att dessa svampar är en mycket användbar delikatess, varav (eller med vilken) kan du förbereda en mängd användbara, välsmakande och läckra rätter, inklusive sallader. När du köper en körsbär, var uppmärksam på det faktum att svamparna inte var "raka" kanter och att de inte var tröga.

Här är några recept för sallader gjorda av körsbär.

Allmänna principer vid framställning av veshenok

Ostsvampar är ätbara i någon form, inklusive ost. Användningen av en blandning av vegetabiliska oljor med naturliga vineger och / eller juice av sura frukter som dressing för hamstersallad har en tillräcklig jäsning (marinerande) effekt på svampar. Att ostronsvamparna (liksom andra salladsdelar) är välmyntade, den beredda salladen får stå en stund före servering. Om du bestämmer dig för att laga mat, gryta eller grilla ostron svampar - koktid är inte mer än 20 minuter.

Sallad med syltad ostron svamp, kyckling och ost

ingredienser:

för tankning:

beredning

Vi skär ostronsvampen inte för fint, och löken är kvartad i ringar, viks i en tät behållare och fylld med ett förband (blandning av vegetabilisk olja med citronsaft och naturliga ättika i förhållandet 3: 2: 1). Rör om och låt marinera i 20 minuter.

Kokt kycklingfilé skärs i små bitar och paprika - korta rånar. Medan vi är upptagna med dessa manipuleringar, gör svampar och lök bara bra pengar.

Alla ingredienserna kombineras i en salladsskål och blandas. Innan du serverar låt salladen stå lite mer.

Du kan lägga till denna sallad och några andra ingredienser, till exempel gröna konserverade ärter, unga oliver (pitted), kokta potatisar. Till sådan sallad är det bra att skicka vodka, kummel, gin, bittera tinkturer, lätta viner.

Sallad med stekt ostron svamp och vaktelägg

ingredienser:

beredning

Vaktelägg koka hårt, kyla och rengöra skalet.

Ostsvampar är inte för finhackade, lökkvartsringar och sötpipa - kort halm. Stekpanna (helst wok) bör vara av sådan storlek att de stekta matarna inte är trånga så att de stekas och inte stuvas.

Stekt ostron svamp, lök och paprika i en hetpanna på sesamolja. Stekpanna skakas ofta, aktiv vi manipulerar scapulaen. Stek i en kort stund, i ca 5-8 minuter.

Sallad serverar vi omedelbart i tallrikar. Risen läggs ut genom en speciell ring - en platt cylinder, nästa - en liten lök-svampblandning. För varje servering av 3-4 vaktelägg - de kan klippas i halva längs och vackert utlagd. Du kan också använda anka ägg - då 1 per portion.

Nu dressar sås. Blanda såsen som erhålls när du steker (från en stekpanna) med sojasås . Du kan lägga till en liten bit av myrina (ris sött vin). Häll denna blandning av riscylindrar - det är önskvärt att göra det vackert. Vi gör grönska. Vi serverar ris vodka eller risvin, starka specialviner, starka tinkturer.