Shopping i Białystok

Białystok är en stad i Polen, känd långt bortom dess gränser tack vare god shopping. Här, trevliga priser på allt - från kläder till hushållsapparater, det är därför köpare från Litauen, Lettland, Ukraina, Vitryssland och Ryssland strävar ständigt här.

Låga priser, lönsamma lager, säsongsförsäljning och rabatter - allt detta gör Białystok attraktivt för shopping. Dessutom har de allra flesta varor - hög kvalitet.

Shopping i Polen

Tidigare tillämpades detta koncept på ukrainare som ville korsa den polsk-ukrainska gränsen för att shoppa. Det var inte svårt att få en sådan visum.

Men sedan i år har de polska myndigheterna stramat reglerna för att få viseringar för ukrainare - nu verkar processen som mottagandet av en ordinarie Schengenvisum. Från och med nu är shoppingturer till Polen och i synnerhet Bialystok inte en så enkel uppgift.

Men för ryssarna är reglerna för att få tillstånd att resa till Polen också hårdare - för att få visum från april nästa år måste alla invånare i Ryssland genomgå ett biometriska förfarande.

Bästa Shopping i Polen

Om du fortfarande lyckades bryta igenom till Bialystok, måste du veta i förväg var du ska handla. Vi erbjuder ett urval av flera stora köpcentra, där utlänningar och polerna själva köper.

Galeria Alfa

Denna plats är ledande bland moderna shoppingställen i Bialystok. Det största köpcentret ligger i centrum av Bialystok och erbjuder sina besökare nästan 150 butiker med kläder, varor till barn, sängkläder, lädervaror, tillbehör. Denna plats är idealisk för familjen shopping.

Galeria Biala

Det är ett verkligt shopping- och nöjescenter i staden, där det finns många butiker med moderna kläder och skor, barn- och sportartiklar, hushållsapparater, restauranger, kaféer, biljard, bowling , bio. I ett ord finns allt för kropp och själ.

Shopping Center Park

Här finns under samma tak cirka 150 butiker av polska säljare som är medlemmar i branschorganisationen. Varje butik har en separat ingång från gatan. I allmänhet är köpcentret ett komplex av affärer som ligger runt en fontän.

Klädmarknad

På marknaden, som vanligt, är alla produkter ännu billigare. Sortimentet är ganska bra, om du vill kan du hitta både högkvalitativa fabriks kläder och konsumentvaror. När du går till denna marknad, överväga väderförhållandena (många försäljningsställen fungerar inte i dåligt väder) och glöm inte att det är öppet till 13-00.