Sallad av bläckfisk med svamp

Sallader från squids , tillsammans med deras trevliga smak, lågt kaloriinnehåll och lätthet att laga mat, glädjer äterna med att de kombineras med ett stort utbud av produkter. Ett av bevisen på detta uttalande kan vara en sallad med bläckfisk och svamp, som vi kommer att prata om i den här artikeln.

Sallad med bläckfisk, svamp och ägg

ingredienser:

beredning

Bläckfiskkroppar ska först rengöras, det är lättast att göra så här: Helt upptunnade slaktkroppar hälls med brant kokande vatten och omedelbart extraheras och läggs sedan i en skål isvatten. På samma sätt kan slaktkroppar förberedas parallellt, lämnas för att stå i kokande vatten i en minut och sedan sänka den igen i kallt vatten. Därefter förblir den skalade bläckfisken skuren i ringar.

Ägg kokar hårt, rent, coolt och hugg. Svampar finhackad och stekt i vegetabilisk olja, kan älskare av lök på detta stadium lägga till det. Nötter mala i en kaffekvarn eller mixer. Ost gnids på en stor rivare.

Blanda alla ingredienserna tillsammans, krydda med majonnäs och strö den färdiga salladen med riven nötter. Vi serverar sallad med svampar , squids och ost, dekorera med gröna.

Recept på magert sallad med bläckfisk och svamp

ingredienser:

beredning

Slaktkroppar rengörs och kokas i saltat vatten i 1 minut. Kokt bläckfisk skärs i halva ringar. Potatis kokas i en enhetlig tills mjuk, varefter vi skalar det från huden och skärs i kuber. Gurka är skuren på samma sätt. Blanda beredda salladsingredienser med konserverad majs och skivad marinerade svampar. Vi kompletterar sallad med persilja grönsaker, salt och peppar.

En dressing för vår sallad av bläckfisk med svamp och gurkor kan fungera som en magert majonnäs eller vegetabilisk olja, blandad med citronsaft i ett förhållande av 1: 1. Före servering ska disken vara förkyld.

Sallad med bläckfisk och syltad svamp

Denna varma sallad är idealisk för ett glas vin eller öl på en varm dag. Färskt och hjärtligt, det blir din favorit lunch alternativ på en helg sommardag.

ingredienser:

beredning

Skaldjur av bläckfisk är täckta med kokande vatten och rengjorda, kyldes sedan snabbt och skurits i ringar. Mjöl sikt och blanda med salt, häll torrblandning av lätt öl, kompletterad med citronskal och hälften av all saft.

Vi värmer vegetabilisk olja i en stekpanna. Squids doppas i en ölsmjöl och stekas i olja tills den är guldbrun och spreds sedan på en pappersservett och släpper av fettet.

Marinerade svampar skärs i tallrikar. Rukkolu kryddat med rester av citronsaft blandad med olja, salt och peppar. På kuggen av arugula spredde vi bläckfiskringar och svampar. Tillägg denna maträtt kan vara tunna tallrikar av ost, torkade tomater eller extra marint liv, som räkor eller musslor. Servera salladen varm, omedelbart efter tillagningen.