Ris med ägg på kinesiska

En av de mest populära rätterna att ta bort i det östra kökets institutioner är stekt ris - en maträtt som är enkel, tillfredsställande och full av smak, vilket innebär att alla tre egenskaper hos en idealisk middag ingår. Lite svårare, men mycket billigare, kostar rismatlagning med ett ägg på kinesiska ensam, särskilt eftersom ingredienserna för ett sådant recept är det mest prisvärda.

Ris på kinesiska med ägg och grönsaker

ingredienser:

beredning

Först och främst kör ett par ägg i den uppvärmda stekpannan. När ägget greppas, använd en spade för att glida disken åt ena sidan. Tallrikar skära svampen. Separera de återstående grönsakerna i små bitar av vilken form som helst. Kombinera grönsakerna i en panna tillsammans, tillsätt svampen, hackad vitlök och chili. Blanda grönsakerna med stekt ägg efter 2-3 minuter. Tillsätt det kokta riset i pannan, häll all soja och låt den gå i ytterligare 4-5 minuter. Servera med ströda lök.

Kinesiskt stekt ris med ägg och räkor

Om du vill göra en maträtt lite mer utsmyckad, lägg sedan till skaldjur. I det här receptet kommer vi att använda räkor, men du kan ersätta eller diversifiera dem med musslor, små bläckfiskar och bläckfisk.

ingredienser:

beredning

Innan du lagar ris med ägg på kinesiska, värma en stekpanna med vegetabilisk och sesamolja. På uppvärmd olja bruna räkorna och överföra dem till en separat maträtt. Spara de finhackade grönsakerna tillsammans och lägg till ett par slagna ägg till dem. Rör alla tillsammans, låt ägget greppa, skicka räkorna till disken och häll kokt ris. Så snart riset värmer upp, kan skålen fyllas med ättika, sojasås och serveras med skivade gröna lök.

Ris med ägg och lök på kinesiska

ingredienser:

beredning

Efter att ha brunt bitarna av bacon, använd smält fett för stekning av lökhalvringar med bitar av söta och heta paprika. Till den resulterande grillen, slå ett par ägg, tillsätt den hackade vitlökan, blanda och häll kokt ris. Så snart kornen är täckta med fett från under bacon och värmt, häll i sojasås. Rör om och sätt ut den kinesiska maträtten "Ris med ägg" på tallrikarna.

Ris på kinesiska med ägg och kyckling

ingredienser:

beredning

Steka snabbt de slagna äggen tills de är färdiga. Häll lök och stek det med små bitar kyckling. Tillsätt ris i kycklingen och häll i sojasås. Sätt lite socker, rör om rätterna och kombinera det med ägg och vete. Servera med lökgrönsaker.