Farmor tillåter inte att gifta sig och ytterligare 8 skäl till Prince Harrys ledsenhet

Prince Harry är världens första bachelor, en favorit för kvinnor, en rik man och en berömd joker. Tja, hur kan du inte avundas! Men i hans liv finns det tillräckligt med anledning till sorg ...

Så varför ska du inte vara avundsjuk på prins Harry?

  1. När hans mamma dog, var prinsessa Diana, Harry bara 12 år gammal ...

  Dödsfallet av hans mamma orsakade ett enormt psykologiskt trauma mot Harry. Den kungliga familjen tog sedan ett grymt beslut: den lilla prinsen, som bara hade förlorat sin älskade mamma, var tvungen att följa sin kista omgiven av tusentals människor. Och miljontals mer tittade på den otröstliga pojken på TV ... Efter en stund följdes Harry av panikattacker, anfall av ilska och depression.

  I 20 år efter Diana död försökte han inte alls tänka på sin mamma och avstänga alla känslor. Flera gånger, enligt prinsen, var han nära att gå galen:

  "Jag var nära en fullständig psykisk störning, när sorg, lögner, missuppfattningar omgivna och pressade på mig ..."

  Bara efter att ha vänt sig till psykoterapeuter för hjälp och låter sig uppleva djup sorg och sorg som dolt inuti, kunde Harry hitta andlig harmoni.

  2. Harry's liv - vid kamerans syn ...

  Prinsen med sorg i hans röst sa att hans liv är som livet av en guldfisk i ett akvarium:

  "Jag har inte möjlighet att leva ett normalt liv ... Jag kan inte ens gå och dricka öl med vänner, jag omedelbart närmar sig av okända personer som ber mig att ta en bild till minne ..."

  Kanske är det därför som prinsen gillar att tillbringa tid i Afrika och hjälpa vilda djur. Endast på denna kontinent, långt från människor och civilisation, känner han sig själv och känner att han lever ett "normalt" liv.

  3. En eventuell escapad av prins Harry, som är tillåten för någon annan ungkarl i hans ålder, blir omedelbart en världsskandal.

  År 2005 framträdde prinsen vid en maskerad fest klädd som en nazistisk soldat med en swastika. Detta trick orsakade ett skrik bland veteranerna under andra världskriget, och Harry var tvungen att offentligt be om ursäkt för hans missuppträdande.

  Under 2012 bröt en annan skandal ut som involverade prinsen. Att vara i Las Vegas, lovade han sig att leka med sina vänner i poolen för stripning och ... förlorade. Bilderna på den nakna Harry visade sig omedelbart i tidningen The Sun. Som du kanske förväntar dig, har en frank hype stigit runt bilderna.

  4. Han slogs i Afghanistan, och talibanerna hotade att döda honom.

  I 10 veckor deltog Harry i militära operationer i Afghanistan som en flygplanskytt. Han var inte rädd när en av representanterna för talibanrörelsen sa att talibanerna skulle göra allt för att likvida den brittiska prinsen. Lyckligtvis lyckades de inte lyckas.

  5. Harrys bästa vän, Henry van Stroubenzi, dödades i en bilolycka.

  Det hände 2002, men prins Harry lever fortfarande årliga tjänster för att hedra hans vänns minne.

  Henry van Straubenzi, augusti 2001.

  6. Han är osannolikt att aldrig bli kung.

  Även om Harry har stor popularitet bland det brittiska folket, är sannolikheten för att han blir konge extremt liten. I följd av arven tar han bara femte plats efter sin far, prins Charles, bror till prins William och brorson av George och Charlotte. Harry bryr sig dock inte alls om detta.

  7. Han, en ung man i livets huvud och en militär officer, måste lyda allt din gamla mormor, som redan är över 90 år!

  Hans mormor är trots allt drottningen i Storbritannien, och med alla hennes känslor måste man räkna med. Hon har förbjudit Harry redan ganska mycket, till exempel att växa ett skägg eller gifta sig med en älskad tjej.

  8. Han hade inte haft tur i sitt personliga liv under lång tid.

  Harry hade flera seriösa romaner som misslyckades. Många av tjejerna som prinsen träffade kunde helt enkelt inte hålla pressens uppmärksamhet.

  "Om jag pratar med någon tjej, säger alla omedelbart att detta är min framtida fru. Å andra sidan är jag väldigt orolig att alla tjejer som jag visar intresse för omedelbart befinner mig i centrum som lyssnar på pressen och attackeras av journalister. Jag har en verklig paranoia om detta! "

  Chelsea Davy, den tidigare flickan Harry, med vilken prinsen träffades i 7 år, sa att deras romantik var "mardrömmig". De bevakades ständigt av media, och den kungliga familjen kontrollerade osäkert deras förhållande. Chelsea kunde inte utstå sådant tryck och vägrade att gifta sig med Harry.

  9. Han var förbjuden att gifta sig med sin flickvän.

  Sedan november förra året möter Harry den amerikanska skådespelerskan Megan Markle. Älskarna slutade gömma sina relationer från pressen, och uppenbarligen var Harry redo att göra Megan ett erbjudande ... Men det här skämtet blev avgörande brutet av drottning Elizabeth, som förbjöd sitt barnbarn att gifta sig med Megan. Drottningen tyckte inte att skådespelerskan redan varit gift en gång. Enligt insiders är Harry nu bara krossad av detta förbud ...