Receptet på pilaf med nötkött

Idag kommer vi att berätta för dig hur läckra att laga pilaf från nötkött. Denna mat passar perfekt som en god middag och diversifierar ditt dagliga bord.

Recept av usbekisk pilaf med nötkött

ingredienser:

beredning

För att laga plov från nötkött rensas löken och morötterna, tvättas och skärs i slumpmässiga bitar, men blandas inte. Därefter passerar vi löken i vegetabilisk olja och lägger till nötköttet, hackat. Efter 10 minuter kastar du morötter, kryddor och stekar ihop tills det är klart. Sedan häller vi ut det tvättade riset och fyller det med rent vatten. Täck med lock och simma på låg värme i 20 minuter. I slutet av matlagningen lägger du till färska grönsaker, blandar och serverar pilafen och sprider på tallrikar.

Receptet på pilaf med nötkött i multivariaten

ingredienser:

beredning

Köttet tvättas noggrant och skärs i mellanstycken. Morötter rengörs och gnids på en rivare med medelhål. Lökar bearbetas och finfördelas. Ta nu kapaciteten hos multivarken och häll oljan in i den, lägg upp köttet. Från toppen fördela grönsakerna och häll ris. Tillsätt salt till smak och vatten. Vitlök ren, lägg till pilaf, stäng locket och välj programmet "Pilaf". Efter ungefär en timme, öppna locket, blanda försiktigt allt och njut av den fantastiska smaken och aromen i maträtten.

Nötkött pilaf i kittel

ingredienser:

beredning

Lök och morötter rengörs, sköljs och skärs i tunna remsor. Nötkött bearbetas och hakas i små kuber. Kazan värmer upp, lägger en bit fett och värmer den. Stekta knäckor tas ut, skiftas till en tallrik och ströts med salt till smak. I en röd-het olja kasta strålen och överföra den till gyllene. Lägg sedan ut köttet, blanda och steka, rör om. Efter 15 minuter tillsätt morötter och alla kryddor förutom bärbär. Pensla innehållet, och häll sedan brant kokande vatten, salt efter smak och smaka på vitlök. Koka i ca 10 minuter på medium värme, häll ett jämnt lager av tvättat ris, häll igen kokande vatten och sätt på den starkaste elden. Efter kokning kastar du bärbenet och kläm pilafen i ungefär en halvtimme och stänger locket. Vitlökshuvuden tas bort från den färdiga pilafen, blandas och vi ordnar skålen på tallrikar.

Recept av pilaf med nötkött och svamp

ingredienser:

beredning

Ris tvättas noggrant och blötläggs ett tag. Kazan värmer och passar in den på vegetabilisk olja finhackade lök. Lägg sedan till de hackade svamparna och köttet. Stek allt ihop i 15 minuter och släng sedan morötterna i tunna rånar och bruna i ytterligare 10 minuter. Sedan tillsätt salt till smak. Häll rent vatten i en kastrull, koka den, tillsätt alla kryddor och laga i 2 timmar med locket stängt. Ris hälls över köttet, hälls med doftande vatten och gryta tills det är klart.