Receptet på äggstockar med stallost, som i barndomen

Vart och ett vill du än en gång njuta av smaken av ugglorna med stallost som i barndomen, och våra recept hjälper dig med det här. Från dem kommer du att lära dig detaljerna i beredningen av fyllningen och fylla på samlingen av dina recept med två varianter av testet för äggstockar med stugaost.

Hur man lagar läckra scammers med stekt ost på grädde - ett klassiskt recept, både i barndomen

ingredienser:

För provet:

För fyllningen:

beredning

För fyllningen gnider vi kockost genom en liten sikta, blanda den med mjöl, tillsätt piskad äggvita med socker, vanilj eller vanilj till smak och blanda.

För att förbereda degen blandas det siktade vetemjölet med soda och salt, sedan tillsätt ägget, gräddfilen och smöret, lätt slagen med socker och lägg på en mjuk elastisk deg. Rulla upp det för att få ett lager omkring sju millimeter tjockt och klippa ut bägarkretsen. På den ena sidan av dem lägger vi på en fyllning, vi täcker med andra hälften, bildar en sotnik, och vi smörjer med en äggula. Vi lägger produkterna på ett pergamentark, läggs på ett bakplåt, och vi bestämmer oss i en ugn uppvärmd till 210 grader i ungefär trettiofem minuter.

Hemlagade ugglor med stallost - ett enkelt recept på kefir

ingredienser:

För provet:

För fyllningen:

beredning

Ägget är brutet med socker, tillsätt en nypa salt, bakpulver, mjukt smör och kefir och bryt blandningen igen. Tillsätt sedan siktat mjöl och blanda tills erhållande av en homogen mjuk massa. Vi lägger det ett tag i kylskåpet för att göra degen mer elastisk.

Under tiden förbereder vi påfyllningen genom att blanda stallost med socker, mjöl och piskade äggvitorer, tillsätt de tidigare renade och hackade små kuberna och blanda igen.

Vi rullar den kylda degen i ett tunt skikt, klippa ut muggarna från det, lägg lite av fyllningen och vik den i hälften. Smörj ytan av produkterna med äggula, lägg på en bakplåt och baka i en förvärmd ugn till 210 grader till önskad graden av elakhet.