Recept för fucus med svamp

Funchoza - tunna risnudlar, som är praktiskt taget smaklös. Men om du kombinerar det med svamp, grönsaker eller med kött, är det fantastiskt förvandlat och otroligt framhäver smaken av alla komponenter. Låt oss titta på några recept för matlagningsvampar med svamp.

Funchoza med grönsaker och svamp

ingredienser:

beredning

För att förbereda en sallad med svampar och svampar förbereder vi alla ingredienserna först. För att göra detta rengör vi glödlampan, tvättar den och strimlar halvcirklarna. Morötter rengörs och gnids på en speciell rivare. Vitlök passerar vi genom pressen. Sätt sedan på kaminen, häll oljan och värm den. Därefter sprider vi löken och rör sig ibland, vi överför det till transparensen.

Lägg sedan till svamparna, stek i 5 minuter och sprida morötterna, skivad bulgarsk peppar. Stew grönsakerna i 5 minuter på en svag eld och i slutändan kasta vi vitlök, häll i sojasås , krydda med kryddor, blanda och ta bort från värme. Samtidigt med beredningen av grönsaker koka i en stor pan fuczozu, sätta den i kokande vatten i 5 minuter. Kasta nudlarna i en kolsyrare, skölj och överför till en panna med grönsaker och svampar. Blanda om allt, lägg ut fungikeln med svamp i en salladsskål och servera maträtten på bordet, dekorera med färska örter.

Funchoza med svamp och kyckling

ingredienser:

beredning

Låt oss överväga hur du förbereder en svamp med svampar. Så bearbetas, tvättas och skärs den bulgariska peppar i tunna remsor. Lampan rengörs, strimlas med halvringar och stekas snabbt på en hetpanna i vegetabilisk olja. Sprid sedan svampen, skuren i små tallrikar. Därefter lägger vi till rostkrossade körsbärstomater, purjolök och bulgarsk peppar.

Stek alla grönsaker, bara 2 minuter, och lägg sedan ut kycklingen, skivade tunna skivor, släng den finhackade heta peppar, sesam, salt efter smak och blanda noggrant. Parallellt med detta kokar vi svampen i kokande vatten, kastar det i en kolsyrare, sköljer det med kallt vatten och överför det till grönsaker. Fyll nu all sås "Yakitori" och laga maträtten på medium värme i 3 minuter, omrörning. Det är allt, läckra och närande nudlar med grönsaker och svamp är redo!

Funchoza med räkor och svampar

ingredienser:

beredning

Skivade kungliga svampar stek på vegetabilisk olja tills guldbrun. Räkor vi rengör och lägger till svampen. Krydda allt med kryddor, häll till mitten av vattnet, häll i sojasås och gryta i ca 5 minuter. Koka separat i en torkad tunna fucchosa, fyll den med kokande vatten och låt det ligga i 5-8 minuter. Skölj sedan nudlarna med kallt vatten, lägg ut på portioner, och på toppen lägger vi svampar med räkor. Under måltiden, vattna salladen till smak med en annan sojasås och servera maträtten i en het form.