Kött på franska från fläsk

Kött på franska är beredd av kyckling, nötkött, men brukar använda fläsk. Denna maträtt kommer ut utomordentligt saftig och välsmakande. Nu kommer vi att berätta några recept för att laga kött på franska med fläsk.

Köttrecept "Fläsk på franska"

ingredienser:

beredning

Vi skär köttet i små bitar, slår av, salt från 2 sidor och lägger ut på en bakplåt, föroljad, på avstånd från varandra. Skär lökringar eller halvringar, lägg det på kött och smörj med majonnäs. Sätt sedan tomaterna, skär i cirklar. Med en peppar smaka och strö med halva riven ost. Vi skalar potatis, skärs i skivor, salt och lägger dem på ett bakplåt mellan kött.

I ugnen, uppvärmd till 200 grader, förbereder vi kött på franska i ca 1,5 timmar, med jämna mellanrum häller saften som släpps under tillagningen. Om det inte räcker, häll i lite kokande vatten. Ungefär 20-30 minuter innan du lagar mat, strö kött och potatis med resterande ost.

"Kött på franska" med fläsk

ingredienser:

beredning

Köttet skär i bitar ca 1,5 cm, slå sedan av på båda sidor och gnid det med salt och peppar. Vi lägger den på ett bakplåt. Vi kombinerar gräddfil, majonnäs och gräddost med örter, blanda väl. Oljig smörj den resulterande blandningen av kött. Skär lökarna i halva ringar och lägg dem på kött. Från ovan lägger vi svampar, skärs i tallrikar. Ovanpå smeder vi med den beredda blandningen. Stänk köttet med riven ost och skicka den till ugnen, värm till 180 grader i 50 minuter.

"Kött på franska" från fläsk med tomater

ingredienser:

beredning

Fläsktvätt, torkad och skuren i skivor tjocklek 8-10 mm. Varje bit är täckt med film och slag. Vi lägger koteletterna på ett bakplåt, smurt med vegetabilisk olja. Strö dem med salt och peppar. Vitlök passerar genom pressen. Lök rengörs och skärs i halva ringar. Vi hugger grönsakerna, skär tomaterna med ringar. På koteletterna lägger vi lök, från ovan gör vi ett nät från majonnäs. Lägg sedan tomaterna, smör dem lätt och strö med peppar och sprinkla sedan med hackade örter och vitlök. Återigen, gör ett nät av majonnäs. Strö smutsigt med hackad riven ost. Baka köttet i ugnen vid en temperatur på 180 grader i 40 minuter. Det är klart "kött på franska" med tomater .

"Kött på franska" från fläsk med ananas

ingredienser:

beredning

Skär köttet i bitar av önskad storlek och slå dem. Sedan salt och peppar, smörj med vegetabilisk olja, häll med citronsaft. Vi täcker disken med lock och lägger det i kylan, så att köttet kommer att marineras. På botten av bakplåten lägger du ett löklag, skärs i halva ringar eller ringar, vi placerar köttet på toppen, smörj det med majonnäs. Spred bitar av ananas, igen med majonnäs och strö över riven ost. Baka kött med ananas vid en temperatur av 180-190 grader 40 minuter.