Hur man går ner i vikt ordentligt och snabbt

Om du strävar efter rätt viktminskning har du försiktighet att förstå att kost på vatten och morötter kommer att leda till kortsiktig effekt och hälsorisk. Men oftast kan korrekt viktminskning inte vara snabb, eftersom dessa begrepp motsäger varandra. Allt beror dock på dina önskemål: Vi kommer att berätta hur du går ner i vikt rätt och snabbt, men hoppas att du i en vecka kommer att förlora 10 kilo. För en sådan skala behöver du tid.

Utan salt

Oavsett huruvida du är ett fan av salt, rökt och torkat, oavsett hur svårt det är att du sätter dig ner vid bordet utan att sätta upp en saltkällare, ger upp saltet, även en stund, är den första och obligatoriska regeln från listan över hur man går ner i vikt utan dieter. Salt är kanske den enda produkten som kan hjälpa oss att bli av med en betydande vikt på kort tid. Tyvärr blir det inte tjockt, men vatten. Men efter en icke- sova vecka kan du föreställa dig hur mycket vatten det fanns i dig.

vatten

Fortsatt temat salt och vatten, det bör noteras att svullnad lägger till oss inte bara vikterna på vågens skala, utan även utåt ser vi mer överviktiga. Det är därför att rätt näring, som syftar till att gå ner i vikt, ska innehålla 2 - 2,5 liter vatten. När kroppen känner att det finns tillräckligt med vatten, ackumuleras det inte, men genererar det generöst (med förfallna produkter) och om det hela tiden är brist på vatten är allt som återstår att skjuta upp i form av cellulit och svullnad.

Dåliga produkter

Det finns inga dåliga produkter alls, det finns bara användbara mängder, och det finns - dödliga. För att snabbt gå ner i vikt rekommenderar vi att du glömmer potatisen i någon form, om vitt mjöl och skalade korn (särskilt vitt ris) ett tag och naturligtvis om socker. Men det betyder inte att du aldrig kommer att träffa dem igen: du kommer att vilja äta, men bara om kroppen redan har lärt sig, gör utan dem. För att gå ner i vikt ordentligt och för alltid behöver du vänja dig att äta kött och fisk som grönsaker och göra bakverk från fullkornsmjöl. I det finns inget komplicerat, och dessutom är det även gott!