Puff bakverk

Ett utmärkt alternativ till frukost eller ett mellanmål med en kopp te kommer att vara pajer gjorda av blöta bakverk. Fyllning av sådan bakning kan vara vilken som helst som du tyckte om fyllningen.

Nedan erbjuder vi de mest populära recepten för matlagning av denna enkla men mycket välsmakande maträtt.

Pajer gjorda av puffjästdeg med äpplen

ingredienser:

beredning

Först ska vi förbereda fyllningen för pajer. Vi tvätta äpplen och ta bort dem från kärnan och huden. Slå dem sedan i kuber eller strån och låt dem i en porslin eller i en kastrull med varmt smör i fem till sju minuter. Lägg nu sockret, löst i en liten mängd vatten, stärkelse, kanel och russin till smak. Vi håller påfyllningen på måttlig värme tills den tjocknar, avlägsnas från värme och kyla.

Vi ger det uppblåsta jästtestet att frysa och rulla ut det på ett mjölstorat bord med en rullpinne. Vi delar den i identiska rutor, som vi använder med en tesked för att fylla påfyllningen. Formulera en patty rektangulär eller triangulär form och riva kanterna, tryck på dem för tillförlitlighet med tänder på kontakten.

Smör på toppen av pajerna med ett slagen ägg och identifiera det på en oljad bakplåt, något avtagande från varandra. Baka i förvärmd till 185 graders ugn i trettio minuter eller tills brunning.

Puff bakverk med puff bakverk och kål

ingredienser:

beredning

Det första steget är att tina upp puffens bakverk och förbereda fyllningen från kålen. För att göra detta, bruna på vegetabilisk olja, lök, tillsätt strimlad kål, smaksalt, socker, tomatpasta och jordblandning av paprika och låt in under locket tills det mjukt blandas med jämna mellanrum. Vi kan kyla den färdiga fyllningen till ett varmt tillstånd.

Det tinade puffdekoret rullas ut och skärs i kvadrater eller rektanglar. För varje av dem lägger vi en kål som fyller i mitten och vikar den i halva, vilket ger den önskade formen till pajen. Du kan trycka kanterna av gaffeltänderna eller trowel försiktigt med händerna. Äggulan blandas med lite vatten och en nypa socker och vi klappar dem med formade pajer. Vi placerar dem på olja eller täckt med bakpapper och vi bestämmer oss i en förvärmd till 185 graders ugn i trettio minuter.

Puff konditorivaror med kött

ingredienser:

beredning

För framställning av lagade pajer med kött är det första steget att avfrosa puffdekoret.

Köttfärsning kan tas i ordning, men det är bättre att laga mat själv, vrida köttkvarn genom köttkvarn. Idealisk är kombinationen av fläsk och nötkött, eller du kan ta kycklingkött och tillsätt lite svamp.

Lök rengörs och finskuren med en kniv eller vridas ihop med malet kött. Tillsätt salt till smak, jordblandning av paprika och finhackade gröna (du kan även utan det).

Den tinade degen läggs ut på bordet, sprutas med mjöl och skär skiktet i kvadrater eller rektanglar. I mitten av varje pålägger vi en kokad köttpåfyllning och bildar pajer av önskad form. Kvadrater kan göras i form av kuvert, som har kombinerat alla motsatta hörnen av degen eller trianglarna och vikar degen i halva diagonalt. Från rektanglarna erhålls härliga pajer av samma form. Vi skyddar kanterna på produkterna och gör några snitt ovanifrån för att lämna ångan.

Blanda äggulan med vatten och en nypa socker och klappa toppen av pattiesna. Vi lägger dem på en oljad bakplåt och baka i tjugo minuter, föruppvärm ugnen till 220 grader.