Posikunchiki

I ryska köket, ett stort antal rätter, som vi helt glömde: en paj med fisk , kulebyaka, kurik , shanji med keso och naturligtvis posikunkchiki. Kanske hörs någon först ett sådant namn. Och det här är de vanligaste pajerna med kött från färsk deg, stekt i olja. Praktiskt taget bekanta chebureks, bara mycket små. Det är förvisso säkert att ursprunget för receptet beror på Perm-köket.

Uralerna "Pissy Cubs" fick det här namnet, eftersom de sprutar juice med bitande, det vill säga "sika". Ät dem varma, med värme, med värme, med olika såser - odlad ättika med peppar eller gör pepparrothack.

Hur man lagar pisikunchiki?

Degen för pajer är knådad som dumplings eller chebureks - färska. Då fylls fyllningen, en smör tillsätts, så att piesien är saftig och friterad. Var noga med att stänga kanterna noggrant, så att saften inte läcker under matlagningen, annars kommer din patty inte att nippa, och så är piesyen inte den rätta, det var inte en succé.

Piesy med kött - Recept

Hur man gör dina patties - ganska liten, en bit eller storleken på en vanlig patty - bestämmer du. Under alla omständigheter kommer de att flyga snabbt. För malet kött, föreslår vi att du tar fläsk, men du kan försöka göra en gryta med kycklingmjölk eller med fläsk och nötkött i ett förhållande av 50/50.

ingredienser:

För fyllning:

För provet:

beredning

Genom köttkvarnen rullar vi köttet och lökarna (eller tar den färdiga fyllningen), lägger till finhackad grön lök, peppar, salt och kallt vatten. Blanda det malet köttet, det ska vara lite vätska.

För degen: rör om smöret och vegetabilisk olja, salt och tillsätt mjölet i varmt vatten, men inte med kokande vatten. I testrecepten är den exakta mängden mjöl inte angiven, ta så mycket för att göra det mjukt och elastiskt.

Vi bildar små bollar från degen och rullar dem i kakor. Smörj ytan lite med vegetabilisk olja, för varje posikunchik lägger påfyllningen och ett litet smör. Vi skyddar kanterna och steker i fritering (kokande vegetabilisk olja). Det är allt, du kan paj posichunkchiki på bordet.

Sicilianska sopp recept

Du kan försöka kneda degen för grädde på gräddfil, då blir pattan mer saftig.

ingredienser:

beredning

Blanda ägget med gräddfil och salt, tillsätt varmt vatten, tillsätt sedan gradvis mjöl och knåd degen, som i dumplings. Skär sedan saltet, peppar, tillsätt löken och vattnet rullas på köttkvarn. Vattnet tar så mycket så att fyllningens konsistens blir vätska, då saften från piesyen "sipper" ännu mer. Från degen bildar vi bollar och rullar varje i en platt tårta. Vi lägger ut en stoppning för varje tårta, försiktigt lappar vi kanterna och steker våra patties i vegetabilisk olja. Degen försöker inte rulla den för tunn, annars kommer pattyen att "squeak" medan du steker.

Sås för Posichunkchikov du kan laga mat från ättika, senap och svartpeppar. Doppa varje paj i såsen och ät den!