Patties med potatis i en stekpanna

Pajerna är bakade och stekta. I detta fall kan fyllningen väljas väldigt annorlunda. Vi ska nu berätta hur man gör pajer med potatis i en stekpanna.

Recept på pajer med potatis och lever i stekpanna

ingredienser:

För provet:

För fyllningen:

beredning

Först koka tills färdig kycklinglever. Vi rengör potatisen och koka den också, dränera sedan vattnet, lämna lite och tryck det i potatismos. Häll lök och stek tills ljuset är gyllene. Kokt lever med stekt lök twist på köttkvarn, tillsätt potatismos, salt, peppar och blanda. Om fyllningen kom ut brant, då kan du lägga till en liten potatisbuljong.

Nu börjar vi förbereda en deg för tunna pajer med potatis stekt i en stekpanna. Så ta en stor skål, sätt jästen där och smula dem, tillsätt socker och använd en sked för att mala massan till ett flytande tillstånd, tillsätt salt. Häll varmt vatten, ungefär hälften av vegetabilisk olja och blanda. Häll ungefär 3 koppar mjöl, blanda degen med din hand och tillsätt sedan kvarvarande mjöl. Klar för att sätta degen på bordet och fortsätt att knäda. Och så att den inte håller fast i dina händer, är det önskvärt att smörja dem regelbundet med vegetabilisk olja. Som ett resultat kommer vi att få en elastisk och mjuk deg. Täck det med en handduk och rengör den i 20 minuter i värmen.

Fortsätt nu direkt till beredningen av pajer: degen halveras och var och en av delarna är uppdelad i 15 delar. Vart och en av dem rullas ut med en rullpinne, spreds ungefär 1 tesked fyllningar, kanterna manipuleras, och sedan pressas kakan omedelbart med händerna och en gång lite valsad. Patty ska vara ca 1 cm tjock. Stek pattiesna med potatis och lever i en stekpanna på båda sidor i mycket vegetabilisk olja. De är beredda mycket snabbt, och de måste serveras varmt. Därför är det bättre att laga dem omedelbart på 2 pannor.

Och fyllningen kan ändras och kompletteras beroende på personliga preferenser - du kan bara ta potatismos , du kan lägga till mer stekt lök, kryddor och du kan lägga till krossat kokt kött eller svamp. Valet är ditt. Bon appetit!