Akupunktur poäng för viktminskning

Vad är det enda sättet som inte försökt av människor i kampen mot fetma. Ibland är dessa medel så hårda att för att uppfylla alla deras villkor behöver du en anmärkningsvärd viljestyrka och god hälsa. Och, som är mest offensiva, ger dessa metoder inte alltid det önskade resultatet.

Men du kan gå ner i vikt och utan mycket ansträngning. Ett sådant vinn-vinn-alternativ för att bekämpa övervikt ger oss akupunktur .

Akupunktur poäng för viktminskning

För två tusen år sedan såg kinesiska läkare att genom att påverka vissa punkter på kroppen kan man påverka människans hälsa och utseende. På varje persons kropp finns ett stort antal slagpunkter. Det finns bland dem akupunkturpunkter för viktminskning.

Det finns två alternativ för att påverka dem, massage och akupunktur. Enklare är förstås den första. Det är dock viktigt att komma ihåg att det önskade resultatet endast kan erhållas genom att kontakta en högt kvalificerad specialist inom akupunktur.

Ett stort antal poäng för viktminskning ligger på benen. Den viktigaste bland dem är Tszu-san-li. Den ligger i en liten depression under knäet. Påverkan på det hjälper till att förlora upp till 500 gram per dag. Dessutom är denna punkt ansvarig för livslängd, hälsa och mycket mer.

Men i händerna finns det en punkt för viktminskning, som du kan påverka dig själv obegränsat antal gånger om dagen. Hitta mitten av den mest köttiga delen av handflatan under pekfingret. Massera det i 2-3 minuter, du kommer att minska din aptit och aktivera processen med metabolism .

Akupunkturpunkter för viktminskning samverkar ofta med andra lika viktiga akupunkturcentra, och med bara ett par millimeter kan du få en helt oväntad effekt. Det är därför som det inte rekommenderas att engagera sig i akupunktur ensam. Endast en expert vet exakt hur man hittar rätt akupunkturpunkt för viktminskning.

Akupunktur poäng för viktminskning på öronen

De antika kinesiska visarna hävdade att det maximala antalet slagpunkter är på människans öron. I detta är de moderna mästarna av akupunktur helt överens med dem.

Den vanligaste vägen idag för att påverka dessa punkter är akupunktur.

Akupunkturpunkter för viktminskning på öronen är absolut smärtfria och mycket effektiva, om det är en riktig mästare.